Suzana Mančić se podvrgla zatezanju kože na ruci! Pronašla alternativu za teretanu: Moram da budem dobra cicamaca (FOTO)

31.05.2023

19:16

1

Ne želi da trpi kritike na račun izgleda

Suzana Mančić se podvrgla zatezanju kože na ruci! Pronašla alternativu za teretanu: Moram da budem dobra cicamaca (FOTO)
Suzana Mančić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić decenijama važi za jedno od najpoznatijih TV lica sa ovih prostora, a ujedno i za jednu od najatraktivnijih voditeljki. U javnosti je poznata kao neko ko se neguje i vodi računa o fizičkog izgledu, zbog čega njen izgled uspešno odoleva godinama.

Ipak, voditeljka se s vremena na vereme podvrgne ponekom estetskom tretmanu, a ovog puta je na svom Instagramu podelila detaljan proces tretmana zatezanja kože na ruci.

Čitav proces zatezanja kože na ruci detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Iskreno da vam kažem ja ne volim da vežbam, niti idem u teretane. Volim tretmane koji oblikuju telo i volim mnogo toga da isprobam. Evo danas sam radila zatezanje ruku, jer problem je kada obučete neku haljinu ili majicu koja otkriva ruke, a one budu opuštene, odmah počnu kritike jer navikla sam ljude da budem uvek u top formi i zato ne bežim od tretmana da i dalje budem dobra cicamaca - kroz smeh je rekla Suzana, prenosi Informer.

Mančićeva nikada nije krila šta je radila na svom licu i telu, a svojevremeno je priznala da je ugradila silikonske implante u grudi, zatezala lice zlatnim nitima, ali i podmlađivanje vagine, čime je ženama htela da objasni koliko su neke stvari važne i bitne za zdravlje.

ATA Images/ Matej Stanisavljević
Suzana Mančić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike