Suzana Mančić o eksplicitnom snimku iz 2005. godine: Na ulicu tad nisam izlazila, rodbina mi je donosila hleb!

17.03.2023

11:05

2

Voditeljka je naglasila kako je tada većinu kamera iz kuće pobacala

Suzana Mančić o eksplicitnom snimku iz 2005. godine: Na ulicu tad nisam izlazila, rodbina mi je donosila hleb!
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Kada je 2005. godine eksplicitni snimak Suzane Mančić s nekadašnjim suprugom Nebojšom Kunićem ugledao svetlost dana, to je na nju i te kako ostavilo traga. Iako bi volela, taj period svog života nikako ne može da zaboravi.

Gostujući u jednoj emisiji, istakla je kako je tada većinu kamera iz svog doma pobacala, a imala je važnu poruku za devojke, smatrajući da su najčešće one meta.

„To je jedna mala smrt!"

- Taj period mog života, ja želim da zaboravim, ali ne mogu. To je nešto najstrašnije što mi se desilo. Jedna mala smrt. Posle toga, sve je bilo hvatanje vazduha i povratak u normalu. Nisam izlazila na ulicu. Rodbina mi (je) donosila hleb, deca nisu išla u školu. Svi su mislili, evo, napraviće karijeru. To mi je zarilo nož u leđa. Većinu kamera koje sam imala u kući, bacila sam - rekla je ona gostujući u „Tet-a-Tet", prenose dalje mediji, međutim voditeljka se tu nije i zaustavljala.

- Uvek su devojke na meti. Zato, vodite računa i nikada nemojte dozvoliti da se vaši intimni trenuci zabeleže. Nikada ne znate ko će se dočepati toga i iskoristiti to protiv vas - zaključila je tek tada Suzana.

Suzana Mančić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Mančićeva je i javno oplakala pojavljivanje ovog videa, tada starog petnaestak godina. Na ulicama je bio prodavan za 100 dinara, iako su glavni akteri duboko verovali da je bio uništen kada je i nastao - tokom prvih godina njihovog braka. Na konferenciji koju je akonto svega bila sazvala, vidno uznemirena objasnila je kako, između ostalog, veruje da je neko „namerno želeo da razori nečiji život, jer je datum nastanka bio prepravljen u novembar 2000. godine".

Protiv N. N. lica bila je podignuta tužba.

U to vreme verenik Simeon bio joj je ogromna podrška, a o dramu najpre ju je bio obavestio Kunić, jednako šokiran čitavom situacijom koja ih je zadesila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike