Milica Todorović o zaradi na svadbi kod Novaka i Jelene Đoković: Posle devet godina otkrila sve

05.06.2023

18:48

2

Pevačici je bila čast da zapeva na svadbi najboljeg tenisera

Milica Todorović o zaradi na svadbi kod Novaka i Jelene Đoković: Posle devet godina otkrila sve
Milica Todorović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović, bila je jedan od svedoka ljubavi Jelene i Novaka Đokovića, koji su se venčali 2014. godine. Sudbonosno „da” su izgovorili na Svetom Stefanu, a pevačica je pevala na njihovom svadbenom slavlju.

Često se spekulisalo koliko je Milica zaradila na toj svadbi, a pevačica je devet godina kasnije progovorila o svemu tome. 

TANJUG/ Sava Radovanović
Jelena i Novak Đoković

- Da, bre, da, bre, nisam dinara uzela! Rekla sam da je meni čast da je jedan Novak Đoković od cele estrade baš mene pozvao da mu pevam na svadbi, tako da bilo mi je drago, eto - rekla je Milica se prisetila se svadbene ceremonije koja je organizovana na Kraljičinoj plaži.

- Bili su fenomenalni domaćini, to je bilo, čoveče, 2015. ili 2014, ne mogu da se setim, davno beše. Baš je bila lepa svadba i on je pravi veseljak. Ja mu nisam naplatila dinara - zaključila je Todorovićeva za „Skandal”. 

Promo/Telekom Srbija
Milica Todorović

 

Podsetimo, venčanje Novaka i Jelene se održalo u posebno napravljenoj mermernoj kupoli na ostrvu Sveti Stefan, a u tom momentu Jelena je bila trudna sa Stefanom, koji se rodio u oktobru iste godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike