Aleksandra Prijović zapevala u vikendici kod Đokovića i goste bacila u trans! (VIDEO)

22.03.2023

22:17

0

Rumom se ore Prijini hitovi

Aleksandra Prijović zapevala u vikendici kod Đokovića i goste bacila u trans! (VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Najmlađi od trojice braće proslavljene porodice Đoković, Đorđe, danas je dobio sina prvenca, kom su on i njegova supruga Saška Đoković dali ime Aleksandar.

Povodom rođenja novog člana, Đokovići su upriličili gala slavlje na vikendici u Rumi, a najbliži prijatelji i članovi porodice uveliko lumpuju sa Đokovićima, odakle dele snimke koji izazivaju veliku pažnju javnosti.

Radosna vest odmah je okupila najbliže u porodičnom restoranu na Novom Beogradu, gde su se pored Đorđa našli i Novak i Jelena, srednji brat Marko, kao i ponosni baba i deda Srđan i Dijana. Nakon ručka u restoranu, uputili su se ka Rumi, gde su u vikendici upriličili gala proslavu.

Za dobru atmosferu na večerašnjem veselju, o kom bruji region, zadužena je folkerka Aleksandra Prijović, koja je uz prve taktove svojih hitova goste bacila u trans.

Prija je dala sve od sebe da gosti budu zadovoljni. Pevala je svoje hitove i mešala kukovima za zvanice, koje su bile oduševljene i ganute stihovima njenih pesama, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Đokovići nisu krli oduševljenje, te su se sve vreme veselili, a novopečenom tati su, kao što običaju nalažu iscepali majicu, nakon čega je usledio i velelepni vatromet.

ATAImages/ Antonio Ahel
Đorđe i Saška Đoković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike