Zasvirao i Sofra na svadbi Saške i Đorđa Đokovića: Noletova supruga se popela na stolicu!

13.09.2022

19:05

0

Svadbeno slavlje se nastavlja do jutra

Zasvirao i Sofra na svadbi Saške i Đorđa Đokovića: Noletova supruga se popela na stolicu!
jelena novak (2) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Saška i Đorđe Đoković su u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja izgovorili sudbonosno „da“, a posle ceremonije venčanja u Crkvi Svetog Marka, mladenci su se sa svatovima uputili ka crnogorskom primorju, gde su napravili gala svadbeno slavlje. 

Danas je održano i građansko venčanje na plaži, nakon kog je za mladence pevao Saša Kovačević koji je napravio fantastičnu žurku, a kada je već pao sumrak Đokovići su pripremili još jedno iznenađenje za svoje zvanice. 

Instagram_whoisilija
Saška i Đorđe Đoković

 

Naime, mladenci i njihovi gosti su mogli da uživaju uz zvuke harmonike Aleksandra Sofronijevića Sofre, a po svemu sudeći, ovo slavlje će trajati do jutra.

Supruga srpskog asa, Novaka Đokovića, Jelena Đoković je bila među najveselijim gostima, a dok je Saša Kovačević pevao veliki hit „Koktel ljubavi“, ona je igrala na stolici grleći svog supruga. 

 

Đokovići su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou. Osim što su mladenci promenili nekoliko odevnih kombinacija, oni su obezbedili za svatove kupaće kostime, ali i dobru zabavu uz velika imena muzičke scene, žurku na plaži, a uz to i najbolji meni kojim su se gosti častili. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike