Dragana Katić ne zaboravlja kako ju je Saša Popović nazvao kvočkom! „Vidi, samo što još pilići ne izlaze!"

04.06.2023

22:10

0

Voditeljka objašnjava da je on uvek o svakom detalju maksimalno vodio računa

Dragana Katić ne zaboravlja kako ju je Saša Popović nazvao kvočkom! „Vidi, samo što još pilići ne izlaze!"
Dragana Katić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Katić i Saša Popović već duže vreme neguju lep odnos, a svojevremeno su i sarađivali. Gostujući u jednoj emisiji, voditeljka je evocirala uspomene iz tog perioda pa naglasila i da je Sale surovi profesionalac, koji poslovno i privatno ne meša.

O svakom detalju je uvek maksimalno vodio računa, a ona dobro pamti i da ju je zbog suknje jednom prilikom nazvao kvočkom, ali iz dobre namere.

„Šta si to obukla?!"

- Što se voditelja tiče, on je strašno vodio računa kako se ko oblači. Sećam se kada se pojavio modni trend širokih suknji od tafta. Dopadalo mi se to i zaista je tada bilo moderno. Ja sam došla na jedno snimanje u takvoj jednoj širokoj suknji sa onim faltama - počela je Dragana u emisiji „Sceniranje", pa nastavila:

 

 

- On kad me je ugledao izlazi iz režije i pita me: „Šta si to obukla?!" Ja mu kažem: „Pa Saša što?" On kaže: „Pa kao kvočka da si, samo pilići što ne izlaze, vidi koliko je to široko! To nije voditelj Grand šoua. Imaš (li) ti nešto drugo da se presvučeš?" Rekla sam mu da imam, ali da je to obično. On je rekao: „Presvuci se ti u to obično, a ovo moderno ostavi za drugi put"- objasnila je ona.

Zatim, dotakla se i toga kako je Popović vodio računa i o kilaži voditelja.

- Imao je običaj da komentariše aludirajući na moju kilažu sa kojom ponekad imam problem: „Dobra si sada, možemo da obnovimo ugovor!" U šali, naravno - istakla je, opet u pozitivnom tonu u pomenutoj emisiji.

Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike