Bila je veoma stroga: Voditeljka podelila fotografiju sa majkom, jedno su svi primetili (FOTO)

08.08.2022

18:51

0

Otac je bio popustljiviji prema njoj

Bila je veoma stroga: Voditeljka podelila fotografiju sa majkom, jedno su svi primetili (FOTO)
Dragana Katić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Katić je poznato TV lice koje godinama krasi naše male ekrane. Važi za jednu od omiljenih, a ono što mnogi hvale jeste to što se godinama ne menja. Izgleda da je to nasledno.

Dragana je, naime, podelila na svom nalogu na Instagramu fotografiju sa majkom, koja je drži u naručju. Ono što se odmah primeti jeste lepota koja krasi njenu majku, ali i taj mladalači izgled, koji je voditeljka od nje definitivno nasledila.

Instagram printscreen/dragana_katic
Dragana Katić

Dragana je, inače, jedinica, odrasla je u skromnoj porodici kojoj nije manjkalo ljubavi i poštovanja. Iako je bila ljubimica, priznaje da je njena majka umela da bude stroga, dok je tata više popuštao.

Instagram printscreen/dragana_katic
Dragana Katić sa majkom

- Odrasla sam u tadašnjoj skladnoj socijalističkoj porodici, ništa posebno i drugačije od druge dece u to vreme. Bilo je puno ljubavi, poštovanja, a u mom slučaju i razmaženosti, bila sam i tatina i mamina ljubimica - rekla je Dragana nedavno, pa dodala:

- Ceo njihov svet bio je usmeren ka meni. Mama je umela da bude veoma stroga, a tata beskrajno popustljiv prema svojoj ćerki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike