„Volela bih da postanem baka!" Dragana Katić otvorila dušu: Vremena su se baš promenila!

16.09.2022

21:40

0

Ova bi joj uloga, objašnjava, veoma prijala

„Volela bih da postanem baka!" Dragana Katić otvorila dušu: Vremena su se baš promenila!
Dragana Katić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Dragana Katić je ispričala kako bi volela da i zvanično postane baka. Međutim, kako joj sinovi tako nešto „još ne najavljuju", trenutno se samo šali na račun toga po kojim se kriterijumima već prihvatila ove svakako velike uloge u porodici.

- Kada smo izašli na ručak da proslavimo moj rođendan, citirala sam predsednika koji kaže: „Čuvajte bake i deke i one starije od šezdeset godina", znači za tri godine ću ja biti ta koju morate da čuvate, negujete i pazite, biću ta baka o kojoj morate da vodite računa - nasmejala se, pa dodala:

- Deca se još uvek ne spremaju, niti mi najavljuju da ću zvanično da postanem baka, što bih i volela. Ali po ovim kriterijumima jesam.

Podsetimo, Dragana je nedavno proslavila 57. rođendan, te ispričala da li je zbog posla kojim se bavi i pod pritiskom „da ne sme da stari".

- Jesam, starija sam za godinu dana. Ne mogu da pobegnem od toga, to je tako. Ja više samoj sebi zadajem zadatke, da prosto sve to drugačije nosim. Malo su se promenila i vremena, neke mogućnosti su više otvorene nego što su mojoj majci, na primer, bile u mojim godinama. Sada gledam samo da te mogućnosti koristim i uvek sam sebi zadavala ultimativne zadatke, tako da je više stvar u meni - objasnila je bila voditeljka, prenosi „Grand onlajn".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike