Dragana Katić o prvom razgovoru za posao sa Popovićem! Obukla minić, a gore široko: Sašin komentar je presudio

05.11.2022

12:17

0

Voditeljka je deo Grand televizije više od dvadeset godina

Dragana Katić o prvom razgovoru za posao sa Popovićem! Obukla minić, a gore široko: Sašin komentar je presudio
Dragana Katić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Dragana Katić više od dve decenije radi za Grand produkciju, a voditeljka je sada otkrila kako je zapravo došlo do saradnje sa Sašom Popovićem.

Naime, kako je Katićeva priznala, taj prvi razgovor i susret je bio veoma intrigantan, a ona se plašila kakav će utisak ostaviti. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Katić

- Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja - ispričala je voditeljka svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem:

- Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući - rekla je Katićeva i dodala:

ATA Images/A.A./Instagram screenshot grand_televizija
Suzana Jovanović i Saša Popović

- Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: „Ajde da se skineš“, i ja se skinem, a on vikne: „Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!“ I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje - otkrila je Dragana.

Katićeva ne krije da je bilo veoma teško doći do čelnika „Grand“ televizije, ali i da je bila na meti predrasuda zbog kilaže koju je dobila tokom trudnoće, u kojoj je dobila blizance.

- Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: „Pa, kao te dlačice“. I onda me je vodila kod svoje kozmetičarke - ispričala je ranije Dragana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike