Dragana Katić svoje početke ne zaboravlja: Bilo mi je važno da me gledaju moji, „gušila" sam ih, a na ostale nisam obraćala pažnju!

28.01.2023

10:50

0

Majka joj se protivila, jer je videla da fakultet prelazi u drugi plan

Dragana Katić svoje početke ne zaboravlja: Bilo mi je važno da me gledaju moji, „gušila" sam ih, a na ostale nisam obraćala pažnju!
Dragana Katić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Kada je Dragana Katić, jedna od danas naših najpoznatijih voditeljki, shvatila šta tačno želi da radi pa krenula put ostvarenja svojih snova, nije joj baš bilo lako. Majka joj se protivila, a i morala je da uloži ogroman trud ne bi li dotakla same zvezde.

- Mama je bila protiv toga, jer je videla da fakultet prelazi u drugi plan i da su krenula prva snimanja, kao i prve pare, honorari. Tad se jako ozbiljno zarađivalo. Sećam se prvog honorara, još sam ja inače uvek imala šuplje prste i volela sam da trošim. Mnogo sam izlazila, nekako smo se svi na tim kultnim mestima poznavali - prisećala se Dragana, piše „Grand", kojoj su najbliži uvek bili na prvom mestu, pa je tako i ostala izuzetno skromna i slava je nikada nije promenila.

- Nisam obraćala pažnju na to da li me prepoznaju na ulici. Meni je bilo bitno što sam ja uspela da ostvarim svoje snove, jer sam ja svoje prijatelje i familiju „gušila". Meni je bilo bitno među njima, da li su me oni gledali, kako sam izgledala, šta sam i kako rekla, a na ostale nisam obraćala pažnju, kao ni danas.

Takođe, sa svima u svojoj okolini uspela je da ostvari dobre odnose, što je velika retkost u svetu šoubiza, da pre svega - ne nailazi na sujetu.

- Nisam nikada imala problem sa ženama, ali ni sa muškarcima. Iz prostog razloga što od trenutka kada su krenuli moji snovi da se ostvaruju i želje, nisam nešto bila okrenuta prema muškarcima. Nisam obraćala pažnju da li sam ja njima lepa i da li im se dopadam, nekako mi je karijera bila mnogo važna. Bilo mi je važno da se ja sama sebi dopadnem i ostvarim, da budem samostalna – kazala je voditeljka za pomenute medije.

Dragana Katić, Instagram printscreen/dragana_katic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike