Ana Nikolić i Uroš Ćertić, jedan na jedan! Pevačica vlada zavidnim pokretima, „išutirala" kaskadera samo tako: Spremam se! (FOTO)

04.06.2023

19:35

0

Šok kadrovima pokazala je kako teku pripreme za spot za pesmu „Voli me, voli me"

Ana Nikolić i Uroš Ćertić, jedan na jedan! Pevačica vlada zavidnim pokretima, „išutirala" kaskadera samo tako: Spremam se! (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/G. G.

Ana Nikolić nema koga nije iznenadila najnovijim kratkim snimkom na društvenoj mreži Instagram u kom se, naizgled, tukla s kaskaderom Urošem Ćertićem. Među njima, naime, „palo" je šamaranje, šutiranje, čupanje... Gotovo ozbiljna borba.

Uroš Ćertić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Međutim, ona je naglasila da su pitanju samo pripreme za njen novi spot.

Na ovaj način, pokazala je kako vlada vrlo veštim pokretima i da zna kako da na ekranu prikaže dobru akciju, a da se ne povredi, što možete videti u galeriji koja sledi.

Takođe, u javnost je poslala i jednu oštru poruku, koja glasi:

- Za obolele od zlobe nemam savet! P. S. Ovo je priprema za spot (za pesmu) „Voli me, voli me"... Da - poručila je, a onda nastavila, samo velikim slovima.

- Mnogo sam ja radila na sebi da me zanimalo šta pričaju lenštine iz fotelje - zaključila je Nikolićeva, koja je zasigurno i ovime pobrala brojne reakcije svoje publike na pomenutoj mreži.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike