Uroš Ćertić ponovo u Holivudu! Kaskader igra sa američkim glumcem kog Srbija obožava

03.10.2021

19:27

1

Njegove transformacije su neverovatne, što se može videti i na fotografijama do kojih smo došli

Uroš Ćertić ponovo u Holivudu! Kaskader igra sa američkim glumcem kog Srbija obožava
Uroš Ćertić 2 - Copyright Uroš Ćertić 24 sedam/Katarina Mihajlović

Uroš Ćertić, najpoznatiji srpski kaskader, važi za jednog od najboljih u svom poslu, pa nije ni čudno što su čak i holivudske produkcije poželele da rade sa njim. Kako 24sedam saznaje, on trenutno radi na jednom projektu i to sa, ni manje ni više, nego zvezdom hit serije "Bekstvo iz zatvora", Dominikom Purselom.

Privatna arhiva
 

Njih dvojica su već imali prilike da sarađuju, te im je sigurno lako da ponovo snimaju zajedno. Tragom ove informacije, 24sedam je stupio u kontakt sa Ćertićem, koji nam se javio iz Vankuvera, te potvrdio naša saznanja.

- Ja sam već deset dana u Vankuveru, snimam holivudsku hit seriju "Legende" (DC's Legends of Tomorrow) u kojoj glavnu ulogu tumači Dominik Pursel, kog svi znaju po seriji "Bekstvo iz zatvora". Ja sam već radio "Bekstvo iz zatvora", tako da mi je ovo drugi holivudski projekat sa Purselom, znamo se od pre dve godine, ja sam tad radio petu sezonu. U ovoj seriji sam radio kao jedan od demona kaskadera. Radio sam veoma opasne scene, kaskaderske vožnje kola, izletanje iz istih u pokretu, pa pucanje i upucavanje, ovo mi je bila oko 100-ta smrt na filmu - kroz smeh nam je ispričao Uroš.

Privatna arhiva
 

Kako se može videti, maska koju je Uroš imao je fantastično urađena, te se vidi da je u pitanju velika holivudska produkcija.

Privatna arhiva
 

Inače, krajem avgusta je kaskader bio najsrećniji na svetu - njegov sin Nikolas je tada prohodao, što je za njega bio veoma važan trenutak. 

Uroš svaki slobodan trenutak provodi sa sinom jedincem, a često se njih dvojica mogu videti u dugim šetnjama od Dorćola do Beograda na vodi. Kako kažu oni koji ga poznaju, kaskader non-stop priča o svom sinu koji mu je ulepšao život.

Uroš Ćertić sa sinom, Printscreen Instagram/Ukicertic011
 

Podsećanja radi, Uroš je krajem septembra prošle godine bio priveden zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja. Iz Centralnog zatvora pušten je da se brani sa slobode 14. oktobra.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike