Ana Nikolić se oglasila o aferi "Direktore"! Otkrila svoju stranu priče, pa poručila Kaji: Hvala ti što si me spasila antihita!

30.05.2023

11:46

0

Pevačica je drugi put za kratko vreme uvučena u novu dramu oko pesme

Ana Nikolić se oglasila o aferi "Direktore"! Otkrila svoju stranu priče, pa poručila Kaji: Hvala ti što si me spasila antihita!
Ana Nikolič - Copyright ATAImages/ M.M.

Drama oko pesme "Direktore", koju je objavila Kaja Ostojić, se nastavlja, a sada se oglasila i Ana Nikolić, akterka ove afere.

Naime, Ana je, kako se navodilo, dala kaparu Slobodanu Veljkoviću Cobiju za ovu pesmu, ali je ona završila u rukama Kaje Ostojić.

- Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu dana jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumela, a on se nije javljao. Imala sam razumevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao - kaže Ana Nikolić za Kurir i nastavlja:

Amir Hamzagic/ATAImages/G.G/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac, Kaja Ostojić i Ana Nikolić

- Pesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) odveo me je da čujem "Direktore". Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasila od antihita "Direktore", bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen - našalila se na kraju Ana.

Podsetimo, Nataša Bekvalac je otpevala demo verziju ove pesme još 2019. godine, a navodno je tekst ukazivao na njenu ljubav sa drugim mužem Ljubom Jovanovićem.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Nakon toga je Ana, prema rečima izvora, kaparisala pesmu, ali se nije javljala, pa Cobi više nije želeo da čeka i prodao je Kaji za 10.000.

Do drame ne bi ni došlo da Ana nije deo ove numere otpevala pred medijima u Zagrebu, najavila je kao svoju i pozdravila Cobija. Već tada se znalo da je pesma u Kajinim rukama. 

Kaja se oglasila, te istakla da je znala da je Ana bila zainteresovana za pesmu, ali da ne zna zašto je nije kupila. 

Amir Hamzagic/ATAImages
Kaja Ostojić

- Javili su mi da je Ana u Hrvatskoj novinarima pevala deo pesme i da je pozdravljala Cobija i stvarno ne znam što je to radila. Da li iz malicioznih pobuda ili da bi me isprovocirala, ne znam, ali hvala joj, samo neka je peva i reklamira, postaće još veći hit kao što je onomad bilo s pesmom Milice Pavlović "Provereno"- rekla je Kaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike