„Volim sve svoje bivše i samo im dobro želim!" Milena Ćeranić bez zadrške o propalim ljubavima: Jedno joj je posebno važno!

03.06.2023

18:39

0

Kada im „ne cvetaju ruže", pevačica to smatra ličnim neuspehom

„Volim sve svoje bivše i samo im dobro želim!" Milena Ćeranić bez zadrške o propalim ljubavima: Jedno joj je posebno važno!
Milena Ćeranić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Ćeranić progovorila je o svojim bivšima gostujući u jednoj emisiji pa istakla kako, ukoliko je njima u životu loše, ume to da smatra i ličnim neuspehom.

Počevši od pevača Nemanje Stevanovića u razgovoru s voditeljom, naglasila je kako prema svim nekadašnjim izabranicima i dalje gaji neku vrstu ljubavi i samo im dobro želi.

 

 

- Mene i Nemanju isti mendadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako... O njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla, kao ni o jednom svom bivšem momku. Sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi - objašnjavala je Milena za „Divan šou", pa dodala:

- Ja sam jedna srećna žena, jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju, bili oni dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš.

Jedno joj je, kaže, posebno važno.

„Vidiš da sam luda!"

- Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima, dobro nastrojena i, što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna - zaključila je pevačica kroz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike