Milena Ćeranić imala napade panike, prošla kroz veliku nemaštinu: U jednom trenutku sam bila najpopularnija, a onda postala anonimna

10.05.2023

16:43

0

Pevačica se osvrnula na period koji je ostavila iza sebe, a koji nije bio nimalo lak

Milena Ćeranić imala napade panike, prošla kroz veliku nemaštinu: U jednom trenutku sam bila najpopularnija, a onda postala anonimna
Milena Ćeranić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milena Ćeranić se proslavila u "Zvezdama Granda", pa učešćem u rijalitiju "Farma", a sve što joj se desilo ostavilo je danak. Pevačica je progovorila o psihičkim problemima koje je imala, kako je prošla kroz nemaštinu, ali i ljubavi sa oženjenim muškarcem.

Kako je istakla, posle učešća u rijalitiju, imala je velike napade panike, koje je rešila uz pomoć stručnjaka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Ćeranić

- Po izlasku iz "Farme" bila sam veoma loše jer sam se tamo susrela sa zlim ljudima, a nisam bila spremna za to. Zato sam otišla kod moje doktorke, koja mi je pomogla da se izborim sa anksioznošću. Dala mi je lekove za umirenje srčanog živca zbog paničnih napada, koji su bili strašni. Kad god bih izašla na binu, imala bih neviđenu tremu, koja me ni na sekundu nije napuštala. Bio je to veliki stres za moj organizam, pa sam morala da budem na terapiji - započela je pevačica i nastavila:

- Kada sam ispila sve lekove koje mi je dala doktorka, krenula sam na razgovore kod psihoterapeuta, koji mi je promenio život iz korena. Svima bih preporučila da idu kod stručnjaka jer mogu mnogo da vam pomognu i usmere vas na pravi put. Razgovori su mi pomogli da vratim samopouzdanje, koje je u jednom trenutku bilo na minimumu zato što sam doživela i veliku slavu i najveći pad u životu. Teško je nositi se sa tim da si najpopularnija ličnost u zemlji, a u sledećem anonimna osoba, koju niko ne prepoznaje. Imala sam karijeru, a nisam mogla da napredujem, pa samim tim nisam dovoljno ni zarađivala. To je bilo veoma potresno za mene.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Ćeranić

Milena je sa 19 godina rešila da se odseli iz porodičnog doma u Kragujevcu i počne da gradi karijeru u Beogradu. Bilo je trenutaka kada je u džepu imala samo 50 dinara.

- Želela sam da se osamostalim i da ne zavisim od roditelja, pa sam počela da nastupam po klubovima. Nekad je bilo posla, ali je bilo i perioda kada nemamo nijednu tezgu. Dešavalo se da nemam para za kiriju, a nisam želela da tražim novac od porodice. Sestra, sa kojom sam živela, i ja nismo imale novca ni za hleb. Sećam se da mi je jednom rekla da ima 50 dinara i da ćemo od tih para nešto kupiti. Zbog svega toga sam, kada uzmem 100 evra za noć od pevanja, sa sestrom odlazila u restoran i sve pare trošila na hranu - priča Milena, koja i dalje nije sebi obezbedila nekretninu:

ATAImages/ A.A.
Milena Ćeranić

- Živim u iznajmljenom stanu jer sam odabrala da pevam po dva sata u klubovima, a ne da nastupam po ceo dan i noć na svadbama i privatnim veseljima, gde se zaradi najviše para. Samo sam dva puta u životu dobila dobar bakšiš od oko 10.000 evra. Zato nemam stan, ali planiram uskoro da kupim plac i sagradim kuću.

Njena veza sa Vladimirom Dašićem, koji je u tom trenutku još uvek bio oženjen, napravila je Mileni veliki problem.

- Tačno je da sam volela zauzetog muškarca, ne stidim se toga! A svako ko me osuđuje je nesrećan i treba da se pozabavi svojim životom. U našem odnosu nije bilo zle krvi i ja nikog nisam rastavila. Ništa ružno se nije dogodilo. Naprotiv, samo lepe emocije sa moje strane. Ne treba osuđivati nikoga jer ne znate šta može vama da se desi - zaključila je pevačica za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike