Stefan Karić posle pritvora pokušao da zavara trag: Nije spreman da se suoči sa pitanjima i Šavijom!

31.05.2023

17:08

0

Autor: N. M.

Lažno se predstavlja

Stefan Karić posle pritvora pokušao da zavara trag: Nije spreman da se suoči sa pitanjima i Šavijom!
Stefan Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Stefan Karić nakon optužbe za brutalno prebijanje Nataše Šavije, pušten iz pritvora, u kom se nalazio od 3. maja.

Nataša Šavija je danas dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Rumi, a nakon vesti da je Karić pušten na slobodu, te da optužnica protiv njega nije podignuta, Šavija se oglasila za 24sedam i priznala da strahuje od razvoja situacije i susreta sa Stefanom. Tom prilikom po prvi put je otkrila i u kakvom su odnosu njih dvoje zapravo bili pre incidenta.

24sedam/D. B.
Stefan Karić

Karić beži od novinara

Nakon što se Stefanov advokat oglasio i potvrdio informaciju o njegovom izlasku iz pritvora, odmah smo ga kontaktirali kako bi sa nama podelio prve utiske, međutim, on je pokušao da zavara trag iako se odazvao pozivu.

Sudeći po njegovom oglašavanju za 24sedam, samo nekoliko minuta nakon izlaska iz pritvora, Karić nije spreman da se suoči sa pitanjima koja zanimaju javnost, novinarima i pretučenom Natašom Šavijom u krajnjem slučaju.

24sedam
Stefan Karić u policiji

Tokom poziva, Karić se brzo snašao i predstavio kao "Stefanov drug", mađutim, brzo smo prepoznali karakterističnu boju glasa i shvatili da je u pitanju on.

- Nije Stefan, njegov drug je ovde - rekao je Karić.

Na pitanje "Kako se Stefan oseća posle svega?", rekao je "Dobro", ali na sva dalja pitanja je odgovorio "Čućemo se" i prekinuo telefonsku vezu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić i Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike