Stefan Karić pušten iz pritvora: Oglasio se njegov advokat

31.05.2023

15:45

0

Izašao je samo nekoliko sati pošto je Nataša dala izjavu

Stefan Karić pušten iz pritvora: Oglasio se njegov advokat
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Šavija danas je dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Rumi, a ubrzo nakon toga, Stefan Karić koji je optužen da ju je brutalno pretukao, pušten je iz pritvora u kome se nalazio od 3. maja.

Kako prenose mediji, Šavija je u tužilaštvu rekla da ju je Karić prvo ošamario, pa udario pesnicom. Istakla je takođe da je ju je prvo udario u lokalu, a potom pesnicom udario napolju, dok je trajala svadba.

24sedam/D. B.
Nataša Šavija

Tragom ovih informacija stupili smo u kontakt sa njegovim advokatom, Goranom Karadarevićem, koji nam je potvrdio ovu informaciju.

- Mogu da potvrdim da je pušten iz pritvora. Što se daljeg procesa tiče, za sada nema ničega, optužnica nije podignuta, ovo sve do sada su bile samo dokazne radnje. Videćemo da li će Tužilaštvo imati još neke dokazne radnje i šta će se dalje dešavati - rekao je Stefanov advokat Goran Karadarević za 24sedam.

Podsetimo, incident se dogodio u Vrdničkoj kuli nadomak Novog Sada, 1. maja, nakon svedbe na kojoj su Stefan i Nataša zajedno bili. Prilikom fizičkog nasrtaja Karić je Šaviji naneo niz telesnih povreda, mahom na glavi, zbog čega je bila hitno hospitalizovana i podvrgnuta nizu operacija.

Amir Hamzagic/ATAImages
Stefan Karić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike