Tina pre smrti važnu stvar nije stigla da uradi! Porodica pevačice još uvek je u šoku: Nismo imali pojma koliko je u stvari bolesna!

02.06.2023

07:45

0

Izvesno vreme se mnogima nije ni javljala zbog stanja u kom je bila

Tina pre smrti važnu stvar nije stigla da uradi! Porodica pevačice još uvek je u šoku: Nismo imali pojma koliko je u stvari bolesna!
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Kraljica rokenrola Tina Tarner preminula je mirno i kod svoje kuće u Kisnahtu, nadomak Ciriha, 24. maja. Sa zdravljem je dugo imala problema, međutim prema zvaničnim informacijama, pevačica je umrla prirodnom smrću u 83. godini.

Ipak, veliki broj članova njene porodice i dalje je u šoku, jer je za njih - Tina otišla iznenada. Jedno vreme, a zbog narušenog zdravlja, sa mnogima je bila i prekinula kontakt. Pre smrti, takođe, nije upoznala svoje troje unučića i petoro praunučića.

Tina Tarner, Profimedia
 

Tvana Tarner, ćerka Tininog prethodnog supruga Ajka s Pet Ričards, kazala je za „Page Six" kako „niko prilično dugo nije čuo ništa s njene strane", pa tako ni znao koliko su stvari ozbiljne, te da joj sada treba vremena da se pomiri s činjenicom da je više zaista nema.

- Vreme će zaceliti rane... Porodici sad treba dosta - istakla je ona.

Tina je, inače, imala svoje dvoje dece. Prvog sina Rejmonda Krega, sa saksofonistom Rejmondom Hilom, dobila je sa svega 18 godina. On je u julu 2018. godine podigao ruku na sebe, posle dugogodišnje borbe s drogom. Drugi pevačicin naslednik, Roni, kog je dobila s Ajkom, preminuo je u decembru 2022. od raka debelog creva.

Roni joj je podario unuku Rakel i unuka Rendija, koje je umnogome podigla njegova udovica, Afida Tarner. Majka mu, s druge strane, nije bila ni na sahrani u Los Anđelesu veruje se - zbog narušenog zdravlja. Deca Tinu nikada nisu upoznala, kao što nisu ni Tajris i Tajson, naslednici koje je kasnije dobila Rakel.  S druge strane, Tarnerova je imala i dvoje usvojene dece, Majkla i Ajka Džuniora. Majkl ima ćerku Tifani, pa od nje unuke Đanija i Amarija.

Iako je unuci i praunuci nikada nisu upoznali, kažu da su na nju povukli muzički gen, napominju strani mediji.

Tina Tarner, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike