Zavirite na rođendansko slavlje Željka Mitrovića: Milica pokazala enterijer raskošne vile, a usledili emotivni ples i poljubac (FOTO)

31.05.2023

20:37

0

Dirljivom porukom mu i javno čestitala

Zavirite na rođendansko slavlje Željka Mitrovića: Milica pokazala enterijer raskošne vile, a usledili emotivni ples i poljubac (FOTO)
Željko i Milica Mitrović - Copyright Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

Vlasnik ružičaste imperije, "Pink media group", Željko Mitrović, danas proslavlja 56. rođendan, a u njegovom velelepnom domu, tim povodom, upriličena je glamurozna rođendanska proslava.

Njegova supruga Milica Mitrović, među prvima mu je poželela sve najbolje za divan dan emotivnom porukom i videom putem svog Instagrama, gde je objavila niz zajedničkih trenutaka uz simboličnu pesmu nedavno preminule pevačice Tine Tarner, "The Best".

- Srećan rođendan kralju mog srca, čoveku mojih snova i ljubavi mog života - napisala je Mitrovićeva u opisu videa koji sadrži najlepše trenutke njihove ljubavi.

Osim toga, Milica je objavila i trenutak kada Željko duva svećice sa torte na kojoj je emotivna poruka - "Volim te, ti si ceo moj svet".

Porodica, najbliži prijatelji i saradnici okupili su se u njihovoj velepelnoj vili na gala proslavi, a Milica je na svom Instagramu podelila deo atmosfere. Potom je pokazala raskošnu dekoraciju u kojoj obiluju zelene boje.

Željko i Milica su potom zaplesali, a usledio je i poljubac. Detalje sa proslave iz njihovog doma možete pogledat u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike