"Prete mi bezimene p****ce" Karleuša žestoko odgovorila na hejt komentare nakon gostovanja u "Hit tvitu": Bolesnika treba da uhapse (FOTO)

22.05.2023

11:51

0

O pevačicinom sinoćnjem gostovanju bruji Srbija

"Prete mi bezimene p****ce" Karleuša žestoko odgovorila na hejt komentare nakon gostovanja u "Hit tvitu": Bolesnika treba da uhapse (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Jelena Karleuša sinoć je gostovala na televiziji "Pink" nakon pet godina, a emisija "Hit tvit" privukla je ogromnu pažnju milionskog auditorijuma, ali i lavinu komentara na društvenim mrežama.

Karleuša je iznela svoje stavove na razne aktuelnosti u ovim teškim danima za Srbiju, a jedan tviteraš žestoko je osudio njeno izlaganje, a čak joj je i zapretio.

Jeleni su sinoć pretnje uputile osobe koje ne stoje imenom i prezimenom iza svojih naloga, što je Karleušu posebno iznerviralo, te im je žestoko odbrusila putem svog Instagrama.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Jelena Karleuša

- Već sam objavio ovo, ali moram opet. Ako je iko sretne negde samo neka joj gestikulira da puca u nju... Da je podseti na ovu gnusnu izjavu: "Koliko puta se desilo pucanje u školi kod nas? Nijednom. Imamo rijalitije i svašta u medijima. Znači koliko puta se desilo? Je l' to neka praksa kod nas pa se  sad borimo i dižemo narod na ustanak?" Stoka raspala... - napisao je tviteraš, a Jelena je odgovoirla:

- A ja gestikuliram srednji prst za sve bolesnike poput ove bezimene p***ice, sa društvenih mreža, pogotovu sa Tvitera, koji pozivaju na nasilje i mržnju. Vi bi da gestikulirate pucanje u ženu, je l'? U zemlji gde se nemilosrdno ubijaju žene? Ovog bolesnika sada treba da privede policija i da mu se objavi slika, pa da vidimo koliko je p***ica stvarno hrabra. Uh, kako sam g**nima nanu naninu. Kraljesvki i sa zadovoljstvom - odgovorila je Jelena.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša odgovorila tviterašu

Karleuša je potom predložila da društvene mreže poput Tvitera uvedu verifikaciju imena, kako bi svako ko da sebi za pravo da nešto napiše, stajao iza svojih reči.

- Društvene mreže poput Tvitera, koje u Srbiji predstavljaju kor mržnje i poziva na nasilje protiv svakog, moraju da uvedu verifikaciju imena. da nema više lažnih profila jer se iza njih kriju ozbiljno poremećeni umovi. Doduše hrabri samo na tastaturi, a p***rine u pravom životu, ali mi kao društvo moramo da se borimo protiv sajber nasilja. Počela bih velikom akcijom polcije koja pre IP adresa može svakom da uđe u trag, javnom objavom slika i imena tih poremećenih skotova i adekvatnom zatvorskom kaznom - zahteva Karleuša. 

Printscreen Instagram/karleusastar
Saopštenje Jelene Karleuše

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike