Sada je zvanično! Milica Mitrović otkriva kada će biti održano finale „Zadruge" (FOTO)

26.05.2023

13:35

0

Autor: M. G.

Supruga Željka Mitrovića istakla je kog će se datuma odviti superfinale šoua

Sada je zvanično! Milica Mitrović otkriva kada će biti održano finale „Zadruge" (FOTO)
Milica i Željko Mitrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića, vlasnika ružičaste televizije na kojoj se emituje trenutno šesta sezona rijalitija „Zadruga", oglasila se na svom Instagramu pa otkrila - kog će se datuma odviti finale pomenutog šoua.

Fotografijom koju je „okačila" na svoj Instagram profil, obavestila je javnost kako će superfinale biti prikazivano 8. juna od 21 sat na „Pinku".

 

 

Podsetimo, otkako je Mitrović odlučio da „Zadrugu" ukine u najkraćem mogućem roku, mnogi su se pitali da li će i kada biti održano superfinale formata.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga". Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike važnija od svake vrste interesa „Pinka" i mog ličnog interesa - napisao je bio Željko u okviru jedne od svojih najnovijih Instagram objava.

U jednom trenutku, pročulo se kako će se finale odviti početkom juna, kao i obično. Njegova supruga sada je to i potvrdila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike