„Tumor je bio koliko i dete!" Džef Bridžiz otvoreno o svojoj lavovskoj borbi s opakom bolešću: Zahvalan sam što sam živ!

28.05.2023

15:45

0

Glumac je u bolnici ležao mesecima, a najveća podršla bila mu je supruga Suzan

„Tumor je bio koliko i dete!" Džef Bridžiz otvoreno o svojoj lavovskoj borbi s opakom bolešću: Zahvalan sam što sam živ!
Džef Bridžiz - Copyright Profimedia

Džef Bridžiz nedavno se tokom jednog intervjua osvrnuo na svoju lavovsku borbu za zdravlje s početka 2021. godine kada mu je pored Non-Hočkinovog limfoma, veoma zloćudnog tumora limfnih žlezda, dijagnostikovan i težak oblik koronavirusa.

- Dok sam vežbao jednom, osetio sam da nešto nije u redu. Otkriven mi je tumor 12 sa 12 inča. Kao dete, u mom telu, ali nije me ništa bolelo - kazao je on za „People", koji je uz pomoć hemoterapije onda uspeo da smanji kancer „na jednu običnu pilulu", prenose tamošnji mediji.

Međutim, pošto se razboleo i od kovida - gledao je smrti u oči. Supruga Suzan tada je bila donela odluku koju nije bilo baš lako doneti.

- Moja žena, Su, ona je jedan šampion. Ozbiljno se borila za to da ne odem na respirator u tom trenutku. Još su svi bili prilično sumnjičavi spram toga, ja definitivno to nisam hteo, ali ona je izgurala svoje, a to je bilo jedno strogo „ne", pa šta bude - objasnio je glumac za „AARP", koji je zatim u bolnici ostao da leži pet meseci.

Išao je i na terapiju rekonvalescentnom plazmom, što je u stvari transfuzija krvne plazme osoba koje su se oporavile od bolesti drugim osobama, ne bi li se i one oporavile - uspešnije i brže. Posle svega, zahvalan je što je živ, a gluma mu je još važnija nego što je bila.

- Mislim da ovo vreme od nas zahteva da budemo što više kreativni. Da radimo zajedno i pravimo lepe stvari, kao što radimo s filmovima - istakao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike