Zvezda „Mućki" se ne predaje! Izborio se s rakom pluća, ostao bez polovine jetre, ali njegovim mukama tu nije bio kraj

13.01.2023

12:18

0

Glumac Patrik Mari vodi tešku bitku za ozdravljenje

Zvezda „Mućki" se ne predaje! Izborio se s rakom pluća, ostao bez polovine jetre, ali njegovim mukama tu nije bio kraj
Patrik Mari - Copyright Profimedia

Patriku Mariju, koji je javnosti poznat i kao Miki Pirs iz „Mućki", ponovo je bio dijagnostikovan tumor nakon što je jedan već pobedio. U međuvremenu je ostao i bez dela jetre u borbi za ozdravljenje.

Prethodno, otvoreno je bio progovorio o raku pluća koji mu je bio otkriven u ranoj fazi. Izlečen je bio proteklog maja, međutim, sada je putem Tvitera saopštio fanovima da njegovim mukama tu nije bio kraj.

- Danas idem kući. Bez pola jetre i bez tumora. Moj divni doktor ga je uklonio prošle nedelje. Ćutao sam o ovome... Otkriven je bio još jedan prošle godine - pisao je on (66), pa svakako zabrinuo sve.

 

 

- Hvala vam svima na rečima podrške. Kao što već znate, u julu sam saznao za rak pluća. Operisan sam i išao sam na terapije, kako se rak ne bi vratio. Međutim, tada, otkriven je drugi, na jetri. Srećom, nisu bili nikako povezani... - objašnjavao je on svojevremeno, na pomenutoj društvenoj mreži.

- Takođe, srećom, taj je isto bio izlečiv. Kad sam kasnije otišao kod svog onkologa, doktorka mi je kazala da je tumor pluća izlečen, a da se ovaj drugi, na jetri, smanjuje. Moja borba nije gotova, ne predajem se, ali me vesti koje sam čuo svakako čine jako srećnim - istakao je on, koji je kući iz bolnice otišao tokom prethodnog dana, 12. januara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike