Prinčevi Vilijam i Hari odrastali uz hitove Tine Tarner: Majka Dajana nam je jednom pesmom čak i smirivala živce!

27.05.2023

07:59

0

Pevali su je na sav glas

Prinčevi Vilijam i Hari odrastali uz hitove Tine Tarner: Majka Dajana nam je jednom pesmom čak i smirivala živce!
Princeza Dajana i Tina Tarner - Copyright Profimedia

Princ Vilijam otkrio je tokom jednog intervjua koliki je pečat Tina Tarner ostavila u njegovom, kao i životu njegovog brata Harija, a sve zahvaljujući njihovoj majci princezi Dajani koja je pevačicu vrlo otvoreno - obožavala. Tokom razgovora u emisiji „Time to walk", posle vesti o Tininoj smrti, Vilijam je priznao kako je „posebno slab" na hit „The best" iz 1989. godine.

Pokojna Dajana najčešće ju je puštala u kolima dok je vozila dečake nazad u internat. Uz nju, uspevala je da im „smiri živce i otkloni bilo koju vrstu anksioznosti", objasnio je on, koji je vreme pevanja te numere smatrao „pravim porodičnim".

Prinčevi Hari i Vilijam sa majkom - princezom Dajanom, Profimedia
 

- Hari i ja smo bili, kao mlađi, poslati u internat u školu. Majka je, dok bi nas vozila tamo, puštala razne pesme u kolima i tako nas, na neki način, opuštala. Jednu od njih najbolje pamtim i dan-danas, a to je „The best" od Tine Tarner - počeo je on u pomenutoj emisiji, pa dodao:

- Sedeli bismo pozadi zajedno i pevali je na sav glas, sa majkom. Pravi, nekako, porodični momenat. Čak i ako bi neko od nadležnih putovao sa nama i s njim bismo pevali sve do škole i koliko god da smo glasno mogli.

Tina Tarner, Profimedia
 

- Kada je sad pustim, uvek me vrati u taj period, baš tih vožnji. Svakako budi sećanja na moju majku - zaključio je potom Vilijam.

Podsetimo, Tina Tarner preminula je 24. maja u 83. godini. Prinčevi su bez majke Dajane ostali kao dečaci, krajem avgusta 1997. Princeza naroda preminula je od posledica unutrašnjeg krvarenja prouzrokovanog strašnim povredama grudnog koša i glave, u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Imala je 36 godina.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike