Dajana je znala da joj se bliži kraj? Požalila se, ali niko joj nije verovao!

26.10.2020

12:18

0

Dokumentarac koji će uskoro biti prikazan otkriće nove detalje iz života pokojne princeze

Dajana je znala da joj se bliži kraj? Požalila se, ali niko joj nije verovao!
Copyright Princeza Dajana Profimedia

Dajana Spenser svojevremeno je, između ostalog, uznemirena, predlagala suprugu da odstupi iz reda za presto u korist starijeg sina, princa Vilijama – prikazuje se u novom dokumentarcu koji dolazi na britanski Kanal 4 i koji će otkriti nove detalje iz života pokojne princeze. Osim toga, pominje se i kako je njihov brak od samog početka bio katastrofa.

Iako je od intervjua koji je pokojna princeza dala prošlo 25 godina, o njemu je sada odlučio da progovori nekadašnji urednik Dejli Telegrafa Maks Hejstings, koji je otkrio kako je neke delove odbio da objavi kako bi se izbegao kraljevski skandal. U dokumentarcu ,,Dajana: Istina iza intervjua” otkriva se kako je Martin Bašir sa kojim je Dajana tada razgovarala i koji je mnogima zagorčao život – isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu.

– Dajana je u nekoliko navrata rekla mnoge stvari. Na primer, pitala me je šta znam o zaveri da je ,,uklone”. Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. Ali, uveren sam, ona je verovala da to postoji, a ja sam je zbog te njene ranjivosti žalio”, izjavio je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike