Karleuša brutalno uzvratila Ceci Bojković zbog licemerja, podsetila je na stvari koje Ceca prećutkuje: "Tad ste bili tihi kao bubica!"

23.05.2023

13:07

0

Autor: 24sedam

Imala je oštru poruku i za Goricu Popović

Karleuša brutalno uzvratila Ceci Bojković zbog licemerja, podsetila je na stvari koje Ceca prećutkuje: "Tad ste bili tihi kao bubica!"
Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Gostovanje Jelene Karleuše u emisiji "Hit tvit" izazvalo je veliku pažnju, a osim podrške koju su joj uputili mnogi, protiv nje su stali glumci koje je oštro i otvoreno kritikovala zbog licimerja. 

S obzirom na to da je rekla da upravo glumci koriste resurse države za sopstvene džepove, a koji je sada pljuju, posebno je izdvojila Cecu Bojković i Goricu Popović, podsećajući ih dobro zašto su licemerne u stavu protiv države od koje dobro zarađuju.

– Od svih glumaca, Vi Ceco da mi odgovarate, Vi? Šta mislite da sam ja, debil?! Dok Vam je muž bio ambasador Srbije kog je imenovao Vučić (Ijuu), sedeli ste pod Vučićevom slikom, gospođo ambasadorko! Tihi i srećni kao „bubica“! Tad vam Srbija nije bila „logor“? U tom logoru ste ipak dobili tetovažu koja glasi – LICEMERJE! Curi vam puter sa glave – obrišite se i da vas nisam čula! – poručila joj je Karleuša, zbog perioda kada je upravo Bojkovićkin suprug Slavko Kruljević obavljao funkciju ambasadora Srbije u Finskoj.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

Takođe, ona se osvrnula i Popovićevu, podsećajući je na neverovatne honorare kojih se nafatirala preko države.

24sedam
Objava Jelene Karleuše

- Ne, Gorice, ne. Ne na mene, ne odgovaraj mi više, bila si prijatelj moje mame i držala si me u krilu kao malu. Ne odgovaraj mi da ne bih objavila basnoslovne honorare za serije "Klan" i "Zbornica" koje si dobila od Telekoma pa da narod vidi kako "teško" živiš. Ili vrati "diktatorskom režimu" pa napadaj Srbiju... Časnije je. Ili misliš da je Telekom narodski kad da milione tebi, a Vučićev ako meni nekada npr. plati za novi album - sasula joj je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike