Čekam isfenirana! Karleuša urnisala Goricu Popović: Traži da uživo u programu uporede honorare i plaćen porez državi

23.05.2023

20:12

0

Autor: 24sedam

Pevačici smetaju dvostruki aršini

Čekam isfenirana! Karleuša urnisala Goricu Popović: Traži da uživo u programu uporede honorare i plaćen porez državi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Mateja Stanisavljević

Jelena Karleuša na meti je glumaca jer im je poručila da su licemerni što dobijaju pare od države koju kritikuju kad je reč o njoj, pa nije dozvolila da bacaju drvlje i kamenje na nju.

Tako je jednoj od najglasnijih, Gorici Popović, danas već sasula šta misli o njoj, a sada se nije zaustavila već insistira da pokaže koliko poreza je platila glumica u odnosu na nju.

- Kada glumca plati Telekom, onda glumci kažu da su to pare naroda, i da su oni te pare zaradili. Kada pevača plati Telekom, tada razni smradovi i glumci kažu da su se pevači prodali vlasti! Znači pevači ne zarađuju? Pevači se prodaju, jel? Ej, N1, kad me zovete da u uživo prenosu pokažemo koliko sam para dobila od države i koliko poreza sam platila a onda da pokaže Gorica Popović isto?! (Već bi po gabaritu moglo da se zaključi ko od nas dve jede puno sendviča, sorry Gorice! Sama si tražila! Nemam ja ništa protiv toga što uzimaš lovu ali onda bar nemoj da se praviš luda! To se zove šund ličnost!). Zašto me se plašite? Čekam isfenirana - napisala je ona i tagovala N1 koji već dva dana vodi kampanju protiv pevačice, tačnije otkako je gostovala u emisiji "Hit tvit".

Instagram printscreen
Jelena Karleuša

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike