"To se dešavalo dok sam bio sa Uki Ku" Sergej Pajić priznao da je bio žrtva vršnjačkog nasilja, a evo ko mu je bio najveća podrška!

24.05.2023

08:59

0

Pevač se prisetio teškog perioda

"To se dešavalo dok sam bio sa Uki Ku" Sergej Pajić priznao da je bio žrtva vršnjačkog nasilja, a evo ko mu je bio najveća podrška!
Sergej Pajić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sergej Pajić sinoć se pojavio na promociji Devitovog novog albuma u jednom prestoničkom hotelu. Tom prilikom mladi pevač pred okupljenim medijskim ekipama otkrio je šta je radio u medijskoj ilegali, ali je i priznao da je kao mlađi trpeo vršnjačko nasilje.

Nedavno je priznao da njegova majka trpi torturu na društvenim mrežama, a našla se na udaru hakera.

- Malo sam se povukao da bi radio na muzici. Nisam znao da li to da kažem večeras ili ne, ali sledeću pesmu mi rade Džala i Buba koji su na albumu, treba da izbacim pesmu sredinom sledećeg meseca - rekao je Sergej.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sergej Pajić

Potom se osvrnuo na vršnjačko nasilje, što je prebrodio uz veliku podršku roditelja.

- Pomogli su mi roditelji. Najbitnija mi je priča sa njima. Imao sam tu sreću da su mi roditelji podrška u svemu. Imao sam stručnu pomoć, nije me sramota to da kažem. To je se najviše dešavalo kada sam bio sa Unom. Tad je bio najveći hejterski momentat, gađali su me kamenjem, dolazili su mi u dva ujutru ispred porzora - otkrio je Sergej.

Podsetimo, Sergej Pajić se pre nekoliko meseci našao u epicentru skandala, kada se njegova tadašnja devojka Sandra Dedijer iznenada porodila, neznajući da je u druom stanju. Javnost je šokirano komentarisala da je pevač u 19. godini postao otac, što je on kasnije demantovao.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sergej Pajić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike