"Skoro da ne svraćam u Beograd, u Titelu mi je sve" Veljko Ražnatović otvoreno o porodičnom životu van grada: Pokreće novi biznis!

19.05.2023

19:50

0

Veoma je predan i posvećen boksu

"Skoro da ne svraćam u Beograd, u Titelu mi je sve" Veljko Ražnatović otvoreno o porodičnom životu van grada: Pokreće novi biznis!
Veljko Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Sin Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, godinama se profesionalno bavi boksom, u čemu je postigao zavidne rezultete, a u okviru pevačicinog dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" otkriveno je kako izgledam jedan njegov trening.

Veljko je veoma posvećen sportu i ne propušta treninge. Pre nekoliko godina oženio se Bogdanom Ražnatović i sa porodicom se odselio za njen rodni Titel. Tamo sa suprugom i sinovima živi miran porodični život.

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio trening, ali u poslednje vreme je trenirao u Beogradu, jer je Bogdana sa tek rođenim Krstanom tamo boravila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Ražnatović

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - kaže Ražnatović.

Inače, Ražnatović planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve. Za to se odlučio jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.

Podsetimo, Veljkova supruga Bogdana Ražnatović porodila se pre mesec dana na drugi dan Vaskrsa i na svet donela drugog sina. Krstan je inače rođen na dan kad i Veljkov pokojni otac, Željko Ražnatović Arkan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bogdana i Veljko Ražnatović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike