Gocu Tržan tviteraši uhvatili u laži! Pričala da joj ćerka ide u državnu školu, a onda su našli dokaz: Sramota je!

21.05.2023

23:40

1

Pevačica ističe da i sama često menja mišljenja i da na svojim greškama uči

Gocu Tržan tviteraši uhvatili u laži! Pričala da joj ćerka ide u državnu školu, a onda su našli dokaz: Sramota je!
Goca Tržan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan je u braku sa rijaliti igračem Ivanom Marinkovć dobila ćerku Lenu, koju danas odgaja i vaspitava sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem

Kako je već u nekoliko svojih intervjua istakla, naučiće ćerku da se sama bori zaradi i nauči kako kroz život. Ipak, dok ne odraste, tu su škola i obrazovanje koji će je usmeriti ka daljem putu. Gocina ćerka je najpre pohađala privatnu školu, jer je pevačica smatrala da je to bolja prilika za njenu ćerku, a potom je promenila mišljenje, te je svoju naslednicu upisala u državnu školu. 

Zbog svojih stavova i čestih promena mišljenja, pevačica se našla na meti kritika korisnika Tvitera, koji smatraju da Tržanova menja mišljenja posle jednog minuta, ali i da iznosi neistine. 

Printscreen ,,Ako progovorim"
Goca Tržan

 

Inače, prozivke na pevačicin račun prozilaze iz toga što je najpre bila protivnih privatnih obrazovnih ustanova, da bi potom ćerku upisala u iste i za to plaćala visoku cenu. Kako su tada mediji navodili, za osam godina ćerkinog obrazovanja će dati čak 32.000 evra. Ipak, sada u najnovijem intervjuu je ispričala kako je njena ćerka pohađala državnu osnovnu školu, što je iznerviralo njene pratioce.  

- Bila sam protivnik privatnih obrazovnih ustanova, međutim, nedavno sam promenila mišljenje. Pozvana sam na prezentaciju škole i oduševila sam se kad sam videla kako sve to izgleda. Njihov odnos prema učenicima se razlikuje, obrazovanje, način na koji se radi s njima. Najbitnije mi je što je njihov sistem prihvaćen kao u većini najvećih škola na svetu. Logično je da želim da mi dete ide dobrim putem. Nastava je na srpskom jeziku, ali se radi po najsavremenijem sistemu obrazovanja. Sigurna sam da će se Lena dobro snaći i da će se u njoj probuditi interesovanje za gradivo - izjavila je Tržanova 2014. godine, da bi pre samo nekoliko nedelja istakla sledeće: 

- Moje dete je išlo u državnu osnovnu školu, i sad ide u državnu Gimnaziju. Nije da ja nemam para da platim privatnu školu, ali neću da platim. Neću da platim lažni utisak kako joj treba zaštita, jer ona je posebna, jer je ćerka Goce Tržan. Nisi posebna zato što si ćerka Goce Tržan. Neću dete koje je sutra nesposobna za život, ja neću narkomanku, ja neću klinku kojoj je torba Luj Viton malo za 18. rođendan. Ja tu torbu neću da joj poklonim za 18. rođendan, ma neću nikad da joj poklonim. Zaradi sve, jer sam i ja zaradila. Naučite decu da žive život. Nemojte da ih učite da troše ono što ste vi zaradili - kazala je ona za Novu.rs, a zbog ovoga su usledile kritike. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

 

- „Zanemarimo i Gocin intervju od pre nekoliko godina kada je rekla da joj kćerka ide u privatnu školu”, „Nije sramota da ti opadne životni standard, ali je sramota da lažeš”, „Pa ova menja mišljenje kako vetar duva”, Sećam se te izjave da nema više love i da je prebacila u državnu školu - bili su samo neki od komentara na račun pevačicine izjave.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike