Goci Tržan se sve više sviđa život na selu: Pred nama su muzli kravu, uvek ima nešto da se radi

29.01.2023

19:28

0

Pevačica se osvrnula i na to što više ne želi da snima nove pesme, ali i kako se njena ćerka snašla u srednjoj školi

Goci Tržan se sve više sviđa život na selu: Pred nama su muzli kravu, uvek ima nešto da se radi
Goca Tržan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Goca Tržan provela je vikend u Baču, mestu koje se nalazi u Vojvodini, a gde živi njena svekrva, majka Raše Novakovića.

Kako pevačica ističe, ona voli da ode tamo jer je sve potpuno drugačije, a čak su i studio napravili.

- Došla sam pravo iz Bača, rekla mi je svekrva da ih pozdravim. Mi odemo tamo za vikend, doneli smo domaći kajmak, sir, pred nama su muzli kravu, sad moram da stavim da provri mleko, to je seoski život - rekla je Goca i dodala:

- Selo je mnogo lepo za život, mi odemo u Bač, ali nemamo stoku, volimo da šetamo, da idemo kod prijatelja, ima uvek nešto da se radi, napravili smo i studio, tamo ćemo da snimamo neke kavere.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan i Raša Novaković

Pevačica se osvrnula i na svoju muzičku karijeru, te otkrila da sada jedino uživa u nastupima, te da nove pesme ne želi da snima.

- Čekamo u studiju da završimo, da snimimo, puno radim, nastupam, nisam željna da snimam, više volim da se potrošim na nastupu. Smaraju me socijalne mreže i kamere, postalo mi je sve strašno dosadno, valjda to dođe s godinama. Ne vidim ništa što me toliko zabavlja, najviše me zabavlja lajv nastup, a kako će da se komentariše, da li će da se lajkuje, to me ne loži više - iskrena je Goca, koja je otkrila zašto su sve popularnije stare pesme, koje su izdate pre čak i dve decenije:

- Muzički se ne dešava ništa što bi moglo da se zadrži duže. Pesme koje zvuče starinski ostaju duže. Kad će ljudi shvatiti da je muzika emocija i lična stvar, ne možeš samo "Guči", "Prada", bezveze. Klinci brzo preko toga pređu i postanu ozbiljni ljudi. Vidim po svojoj ćerki čim pređu iz tinejdž perioda u adolescenciju, ta muzika ih smara.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

Pevačica je pomenula i ćerku Lenu, koja je krenula u srednju školu, pa istakla da su kriterijumi danas mnogo niži nego što je to nekad bio slučaj.

- Lena ide u državnu gimnaziju, ona zna šta radi, ja nisam u fazonu da mora da bude vukovac. Kriterijumi su spušteni jer ne daj Bože da se naša deca stresiraju i da se više potrude - priča Goca u "Premijera - Vikend specijalu" i nastavlja:

- Današnji roditelji smatraju da što su deca rođena da samim tim treba sve da dobiju. Iz gubitaka sam mnogo više naučila nego iz dobitaka. Moraš klince da naučiš da moraju da podnesu dobro i uspeh i gubitak, ako ih to ne naučiš, nisi uspeo, fejlovao si kao roditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike