Kuća Teodore Džehverović u Kačarevu: Ovde je odrasla i pravila koncerte za komšije (FOTO)

21.05.2023

09:39

0

Pevačica je isticala da se ne stidi zbog toga što je sa sela

Kuća Teodore Džehverović u Kačarevu: Ovde je odrasla i pravila koncerte za komšije (FOTO)
Teodora Džehvarović - Copyright Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović, odrasla je u Kačarevu naselju nadomak Pančeva, a svog porekla nikada se nije stidela. Često je u svojim intervjuima isticala da je odrastala na selu, a danas je jedna od najtraženijih pevačica. 

- Sa Bakom Prasetom sam snimala jednu emisiju na selu i oboje smo tada prvi put seli na traktor i bilo je urnebesno. Moram da priznam, ja sam bila bolja u vožnji, tako su mi svi rekli. Ovo je bilo ozbiljno iskustvo. Dete sam sa sela i toga se ne stidim, te je za mene ovo bilo uživanje - rekla je jednom prilikom Džehverovićeva. 

Pevačica je uspela da se stambeno obezbedi, te je kupila nekretninu u Beogradu, a svojim pratiocima pokazala je kako izgleda kuća u kojoj je provela detinjstvo.

- Mesto gde sam odrasla. Kačarevo. Kuća u kojoj sam živela i sanjala velike snove. Ovo je bila terasa gde sam svakodnevno imala "koncerte". Kada bih imala svoje performanse zamišljala bih kako su ljudi ispod koji me vole i podržavaju - napisala je Teodora na Instagramu.

Kako je se u emisiji "Paparaco lov" navodilo, porodica Džehverović deo kuće izdaje, a deo koriste kao vikendicu, pa tamo dolaze da odmaraju i provode slobodno vreme.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike