Komšije Teodore Džehverović razvezale jezik: Sve pršti kad se posvađaju! Viče kao da je na poljani!

03.02.2023

12:13

1

Deca iz pevačicinog kraju su oduševljena njenom pojavom, ali priznaju da nije uvek raspoložena

Komšije Teodore Džehverović razvezale jezik: Sve pršti kad se posvađaju! Viče kao da je na poljani!
Teodora Džehvarović - Copyright Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović svojim potezima neretko izazove burne reakcije javnosti i oprečne komentare, te se tako nižu skandali kada je izvela devojčicu da tverkuje na bini, kada je bacila telefon fanu, prekinula nastup da se svađa sa publikom, besnela zbog pitanja o bivšem dečku.

To da pevačica nema mnogo strpljenja novinari i paparaci su se uverili u više navrata, naročito na aerodromu kada pevačica neretko besni i beži od njih.

Otkako je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, Teodora se navodno preselila kod influenserke i sad žive zajedno, a sada su se oglasile njene nove komšije.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

- Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim - rekla je jedna komšinica.

- Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite - kaže Vera, koja je sedela na klupicama ispred zgrade.

S druge strane, nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu su oduševljeni pevačicom.

- Ona je nama top, super je uvek obučena i dobre su joj pesme. Nama drugarice često dolaze da ovde sedimo kako bismo je videle. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zameramo, njen karakter je takav - kaže Dijana.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

- Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju - dodala je Anastasija.

To potvrđuje i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

- Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat, ali je teško biti vaspitan - istakao je komšija.

Nakon raskida od košarkaša Nina, Teodora o razlozima rastanka nije pričala, a na svako pitanje novinara o bivšem kog je javno prikazivala, negoduje.

- On je delovao kao pristojan momak - kaže komšinica.

Antonio Ahel/ATAImages
Gordana i Teodora Džehverović

Komšije ističu da u kraju viđaju i Teodorinu majku Gocu Džehverović, koja je za razliku od ćerke često nasmejana.

- Privatno su prilično iste, samo što je Goca onako prostodušna i dobra žena, a Teodoru je popularnost udarila u glavu. Karakterom su iste, kada se posvađaju sve pršti. Međutim, Gocu ćete mnogo češte videti nasmejanu, a ovu malu namrštenu - kaže prodavačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike