Garderober iz snova, ogromna terasa i iznenađenje kom se nije nadala: Ovako izgleda luks stan Teodore Džehverović! (FOTO)

15.07.2022

08:07

0

Pevačica je bila emotivna dok je pokazivala sve prostorije

Garderober iz snova, ogromna terasa i iznenađenje kom se nije nadala: Ovako izgleda luks stan Teodore Džehverović! (FOTO)
sava_dzehverovic_18092021_0011 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović je krajem prošle godine pazarila luksuznu nekretninu od 100 kvadrata u jednom elitnom naselju u srpskoj prestonici. Sada je pokazala i kako njen stan, koji je još u procesu sređivanja, izgleda.

Pevačica je, naime, rano ujutru osetila potrebu da poseti svoj stan, a priznala je da je veoma emotivna i jedva čeka da sve sredi. 

Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Džehverović

- Upravo se nalazim u svom stanu, 8 i 15 je. Trenutno ne liči ni na šta i pitanje je kada će izgledati kako treba i kako sam zamislila. Nešto sam emotivna i jedva čekam da vidim krajni rezultat. Dođe mi da sama popijem kafu, ali nemam kako ni da skuvam, nemam struju (smeh). Baš jedva čekam da vidite kako sam ja u svojoj glavi to zamislila i kako će sve izgledati - rekla je Teodora u snimcima koje je objavila.

Kako se može videti, njen stan ima više prostorija, a ono što za sada jedino deluje kao da je uspela da koliko toliko sredi jeste garderober, koji je u potpunosti izdvojen. 

Pevačica je pokazala da joj je kuhinja u sklopu dnevne sobe, iz koje se izlazi na veliku terasu. Na snimku se mogao videti i još jedna prostorija, a pretpostavka je da će to biti njena spavaća soba. 

Ono što je Džehverovićevu posebno obradovalo jeste što u hodniku zgrade ima velika ogledala, pa se našalila da su "znali" da će ona tu živeti. 

Kako sve izgleda, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike