Pre nego što je postala pevačica, Teodora Džehverović je bila čistačica: Prala stepenice i plaćala režije

17.04.2023

18:29

0

Zajedno sa majkom je čistila zgradu

Pre nego što je postala pevačica, Teodora Džehverović je bila čistačica: Prala stepenice i plaćala režije
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/M. M.

Pevačica Teodora Džehverović je posle učešća u rijaliti programu "Zadruga" stekla veliku popularnost, a od tog trenutka svaka njena pesma je ušla u trendinig. Iako danas, takoreći pliva u novcu, a kupila je sebi i stan, život koji je živela pre nego što je kročila na estradu nije bio sjajan.

Naime, pre nego što je započela karijeru, radila je mnoge poslove kako bi zaradila za sebe i svoju porodicu. Put do zvezda kada je Džehverovićeva u pitanju je bio veoma trnovit, a ovu stranu priče, ona nikada nije pričala u javnosti. 

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Teodora Džehverović

Naime, Gordana Džehverović, majka popularne pevačice ispričala je jednom prilikom da ju je sestra izbacila iz kuće, zbog čega se sa decom preselila u Pančevo, te da je zbog toga bila primorana da radi brojne poslove. 

- Kad su sestre htele da me pošalju u ludnicu otišla sam s decom u Pančevo iz Kačareva i postala sam podstanar. Kada sam ušla u zgradu u koju sam se uselila, videla sam da je sve prljavo i zapušteno, pa sam sa Teodorom rešila da sve to počistim. Ubrzo nakon toga sam se dogovorila sa stanarima da to radimo redovno za platu što nam je dobro došlo za plaćanje režija - istakla je Gordana, prenosi "Mondo". 

24sedam/Katarina Mihajlović
Teodora Džehverović

 

Nakon izjave Teodorine majke, tviteraši su ostavljali brojne komentare, ističući da je pevačica bila čistačica. 

- Teodora je bila čistačica (pre popularnosti) - začuđeno su konstatovali, a onda i pohvalili njenu borbu i napredak u svetu muzike.


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike