Poznati stižu na svadbu Marije Ramadanovski: Steva će joj otpevati pesmu za prvi ples, Mina Kostić tužna što Džej nije sa njima (VIDEO)

20.05.2023

15:08

0

Džejeva naslednica će se nešto kasnije venčati u sali gde se održava slavlje

Poznati stižu na svadbu Marije Ramadanovski: Steva će joj otpevati pesmu za prvi ples, Mina Kostić tužna što Džej nije sa njima (VIDEO)
Svadba Marije Ramadanovski - Copyright 24sedam/D.B. ATAImages/Antonio Ahel

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, danas se udaje za svog izabranika Stefana Davidovića.

Oni su napravili svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu, gde su već počele da pristižu zvanice, a među prvima je došao pevač Stevan Anđelković, koji će mladencima otpevati pesmu za prvi ples. 

- Pevaćemo svi, svi smo došli od srca. Želim im da se međusobno poštuju, slušaju, vole, da budu predani jedno drugom, a ostali će doći samo od sebe. Džej je bio takav kakav je bio, a danas bi bio najsrećniji na svetu. Mislim da nas gleda odozgo i da se raduje što smo zajedno. Mislim da ću ja otpevati tu pesmu "Sunce ljubavi", za prvi ples - rekao je Steva, pa dodao:

- Sa Marijom se redovno čujem, imam odnos sa njom kao sa mlađom sestrom. I kad sam počeo da se družim sa Džejem, ja sam bio klinac, a i tad sam je tako gledao. 

Nedugo potom na svadbu je stigla i Mina Kostić, koja je odmah istakla da je veoma srećna, ali i tužna jer Džej nije sa njima.

- Nadam se da će biti sve baš kao da je on tu. Naravno da ću zapevati. Ja se nikada nisam udavala, pa nemam nikakve savete, a što je bitno, da bude srećna, posle svega što joj se izdešavalo, to je bitno. Što se mene tiče, te stvari se ne planiraju, sve je u Božjim rukama - rekla je, između ostalog, Mina.

Pored njih, na svadbu je došao i Acko Nezirović, kao i mladina sestra Ana sa suprugom Adilom Maksutovićem i njihovom decom. 

Takođe, u jednom trenutku se pojavila i Džejeva bivša supruga Nada, koja je bila presrećna zbog mladenaca i poželela im sreću, te i ona priznala da joj je teško što pevač nije sa njima.

Marija i Stefan će, inače, sudbonosno "da" izgovoriti u restoranu nešto kasnije, kada se okupe sve zvanice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike