Sve je spremno za svadbu Marije Ramadanovski, a ovako je bilo kad se Džej ženio: Hit detalji tri dana lumperaja! (FOTO)

20.05.2023

08:45

0

Pevač je ime supruge nosio istetovirano na ruci

Sve je spremno za svadbu Marije Ramadanovski, a ovako je bilo kad se Džej ženio: Hit detalji tri dana lumperaja! (FOTO)
Džej Ramadanovski - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija, danas će izgovoriti sudbonosno „da" svom izabraniku Stefanu Davidoviću. Za slavlje je sve spremno - kum pevača Zoran Jagodić Rule sve vreme je proveo uz mladu, pomažući joj pri organizaciji. Prema dosadašnjim napisima, među zvanicama su i brojne poznate ličnosti koje su bile bliske s legendarnim folkerom, a kako je Rule napomenuo za domaće medije, prvi ples mladenci će odigrati uz čuveni hit „Sunce ljubavi".

Kada je Džej, sa druge strane, bio rešio da „stane na ludi kamen", svadba je trajala puna tri dana. Gosti su mu dolazili sa svih strana sveta, ne bi li kako i dolikuje proslavili njegovu i Nadinu ljubav. Džej je Nadu obožavao, njeno ime je čak i istetovirao na ruci, pisalo se ranije... A ona - podarila mu je naslednice Mariju, te Anu koja je već udata - za pevača Adila Maksutovića.

Marija Ramadanovski, ATAImages/Antonio Ahel
 

Dok stara fotografija s njegove trodnevne svadbe iznova kruži društvenim mrežama, kako mu se danas udaje ćerka, podsećamo kako je Džej pričao o svom venčanju ne skidajući osmeh sa lica.

„Tri dana, šator i samo ljuljaj!"

- Fora je u tome što se nismo budili uopšte. Svadba je počela u petak, a završila se u ponedeljak (smeh). Tri dana je trajala i, baš, evo, tu, što ja kažem, Dorćol - Menhetn, svi moj drugovi ovde, to je stvarno bilo toliko naroda... Drugovi od mojih drugova iz cele stare Jugoslavije, pa iz Nemačke, Italije, Holandije, ma... Nema odakle nisu došli na svadbu. Uglavnom iz neke moje branše, ali bili su malo jači mangupi. Odu kući, odspavaju dva, tri sata i vrate se. Tri muzike sam imao. Dok jedni prave pauzu, drugi sviraju i sve tako. Nema pauze! Nenormalna svadba. Tri dana, šator i samo ljuljaj - kazao je Džej svojevremeno tokom jednog televizijskog gostovanja.

Džej je Nadi do samog kraja ostao zahvalan na svemu - što je za njega učinila, kolika mu je podrška bila, „trpela ga u najgorim izdanjima". Kada je debitovao na MESAM-u, ona mu je dala vetar u leđa, jer sam u sebe nije verovao.

– Nisam verovao da ću uspeti. Podršku mi je dala supruga Nada, koja je tada bila trudna. Želela je zbog mene i našeg deteta da i ja poverujem u uspeh. I bila je u pravu, osvojio sam treće mesto – kazao je jednom prilikom za domaće medije Džej.

Nada i Džej ostali su bliski i posle razvoda. Udruženim snagama brinuli su o naslednicama, a Džej je jednom naglasio kako je ona za njega i heroj.

„Nada je Nada!"

Džej Ramadanovski, ATA Images/Stefan Tomašević
 

- Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali... Živeo sam tako, zarađivao, trošio - objašnjavao je nekad u izvesnoj emisiji. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike