Marija Ramadanovski se udaje sutra! Džejev kum otkrio uz koju pesmu će par odigrati prvi mladenački ples

19.05.2023

14:25

0

Na svadbi će biti 300 zvanica

Marija Ramadanovski se udaje sutra! Džejev kum otkrio uz koju pesmu će par odigrati prvi mladenački ples
Zoran Jagodić Rule - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski sutra će izgovoriti sudbodnosno „da” svom izabraniku Stefanu Davidoviću u prisustvu prijatelja i porodice, a biće priređeno i gala svadbeno slavlje kom će prisustvovati brojne javne ličnosti sa kojima je Džej bio blizak. 

Džejev kum, Zoran Jagodić Rule je uz Mariju sve vreme, i pomogao joj je pri organizaciji slavlja, a potom i otkrio uz koju numeru će par odigrati prvi mladenački ples. 

Instagram printscreen/marija_ramadanovski
Marija Ramadanovski i njen verenik Stefan

- Pripremili smo sve i nadam se da će svadba proći u najboljem mogućem redu. Ja sam bio uključen u organizaciju sa Marijom. Reći ću vam da će nastupati Rule bend i biće nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremili smo i jedno iznenađenje, ali to sada neću da vam otkrivam - rekao je Rule i dodao da će na proslavi biti 300 zvanica, kao i da će uz Džejev hit „Sunce ljubavi” odigrati prvi mladenački ples. 

Antonio Ahel/ATAImages
Zoran Jagodić Rule, Džej Ramadanovski

 

Sa setom u glasu, Rule je istakao da će Džej sutra svima faliti.

Da je on tamo, sve bi bilo drugačije. Svi znate Džeja i kakav je on veseljak bio. Koliko je samo svadbi on otpevao. Sada mu se udaje mlađa ćerka i to bi za njega bilo neverovatno. On bi napravio neverovatan štimung... Ali dobro, život ide dalje - kazao je on za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike