„Još plačem uz tatine pesme!" Marija Ramadanovski o poslu, Džeju, filmu koji se o njemu snima: Kad ovo čuje, bude joj baš teško!

20.04.2023

20:04

0

Jedna numera na poseban je način pogodi

„Još plačem uz tatine pesme!" Marija Ramadanovski o poslu, Džeju, filmu koji se o njemu snima: Kad ovo čuje, bude joj baš teško!
Marija Ramadanovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Ramadanovski vredno radi na svojoj karijeri, a najavljujući novitete na polju posla priznala je kako je još uvek „drma" trema kada pusti glas, jer se i dalje navikava na estradu.

- Novu pesmu „Koči" radio je Rale Ratković, a ovom prilikom bih se zahvalila celom timu. Nadam se da će pred leto izaći još dve nove pesme, pa da ću krenuti da radim puno parom – počela je ona u razgovoru za „Grand", pa dodala i to da je svesna šta se od nje očekuje, ali da ipak gradi sopstveni put.

- I dalje imam tremu kada krenem da pevam. Intervjui i kamere mi ne smetaju, jer sam navikla na to zbog tate još odmalena. Nisam radna pevačica i nisam još dovoljno u tom poslu, pa mislim da je normalno da imam tremu, jer mi treba još prakse... Meni je ponos što sam Džejeva ćerka i mnogo mi je drago što mi je tata bio jedan sjajan čovek. Ljudi verovatno mnogo očekuju od mene, ali mislim da neću biti kao tata, jer to nije moguće. Ne težim ka tome, želim da izgradim svoju karijeru. Što se tiče muzike mislim da treba da gradim svoj put, ali tata mi je veliki idol i u muzici, ali i u životu – naglasila je ona za pomenute medije.

 

 

Upitana da li je i dalje preplavljuju emocije kada negde čuje koju tatinu numeru, odgovorila je potvrdno.

„Uz jednu uvek zaplačem!"

– Naravno da reagujem emotivno, pustim i suze. Svakodnevno nam je u mislima, celoj porodici. Jako nam nedostaje. Izbegavam da puštam njegove pesme na Jutjubu. Ne slušam njegovu muziku zato što me to jako rastuži. Uvek zaplačem uz „Živote, ženo bez morala" - otvorila je dušu mlada pevačica, koja se zatim osvrnula i na film koji se snima o njenom pokojnom tati.

– Moja porodica se nije baš oglašavala. Majka i sestra i ne žele da budu deo javnosti. Skoro sam rekla da znam da se snima film, kao i moja porodica, a da ćemo scenario dobiti uskoro. Mislimo da će film biti verodostojan, dobar i istinit što moj otac i zaslužuje - zaključila je Marija.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike