Otkriveno kada se udaje Marija Ramadanovski: Da je Džej živ, zvao bi pola Evrope

02.05.2023

19:51

0

Acko je uputio najlepše želje Džejevoj ćerki

Otkriveno kada se udaje Marija Ramadanovski: Da je Džej živ, zvao bi pola Evrope
Marija i Džej Ramadanovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski se udaje 20. maja, otkrio je njegov veliki prijatelj Acko Nezirović.

Iako je najpre bilo reči o filmu koji se snima o detinjstvu i odrastanju dorćolskog šmekera, Acko je otkrio lepe vesti koje se tiču Marijine svadbe.

- Nisam ispratio informacije vezane za snimanje filma, osim što znam, da će ga ako sam dobro razumeo mali Husa da ga glumi i da će film da se završi sa početkom njegove karijere koncertom na sajmu - rekao je Acko, pa se osvrnuo na Marijinu svadbu: 

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Ramadanovski

- Evo baš 20. (maja) mu se udaje ćerka Marija! Biće svadba i biće mi drago da idem jer mi je Džej bio brat i znam kako bi on to napravio. I Anina svadba kad je bila, njegove druge ćerke, on je hteo da pozove pola Evrope. Džeja su svi voleli. Želim joj da bude srećna i da ima puno dece i da se vole. Prekrasne su i Ana i Marija - rekao je Acko u emisiji Puls Srbije.

Antonio Ahel/ATAImages
Acko Nezirović

 

Podsetimo, uloge u filmu koji simbolično nosi naziv "Nedelja" će tumačiti Husein Alijević, Alen Selimi... Ali i Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Nela Mihajlović, kao i Marko Janketić. Prema informacijama sa sajta Filmskog centra Srbije, pokazaće i njegov kasniji život, dok će on biti prikazan kao narator.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike