Udaje se ćerka Džeja Ramadanovskog! Marija pravi gala svadbu: Žao mi je što moj tata nije upoznao Stefana

11.04.2023

22:45

0

Svadbenom slavlju će prisustvovati brojne kolege iz javnog sveta

Udaje se ćerka Džeja Ramadanovskog! Marija pravi gala svadbu: Žao mi je što moj tata nije upoznao Stefana
Marija Ramadanovski sa mužem Stefanom - Copyright Instagram printscreen/marija_ramadanovski

Ćerka pokojnog dorćolskog šmekera, Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, udaje se 20. maja za svog verenika Stefana Davidovića. 

Njih dvoje su već neko vreme zajedno, a Stefan je zaprosio Mariju, tačno u ponoć, 2023. godine. Par je sada rešio da svoju ljubav podigne na viši nivo i krunišu vezu brakom. Svečana svadbena ceremonija će biti održana u jednom ekskluzivnom restoranu na Zrenjaninskom putu, piše Kurir, a među zvanicama biće brojne kolege i prijatelji obe porodice. 

Antonio Ahel/ATAImages
Džej i Marija Ramadanovski

- Sve je spremno za venčanje. Obe porodice su srećne jer će se Marija i Stefan zavetovati na večnu ljubav i poštovanje. Mnogo se vole, preslatki su zajedno i biće to jedno lepo, bajkovito venčanje. Njen dečko je iz fine, domaćinske i ugledne porodice - kazao je izvor za pomenuti medij, a lepe vesti je potvrdila i buduća mlada.

Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand
Marija Ramadanovski

 

- Šta bih rekla, znate da ja ne pričam mnogo o svom privatnom životu, ali eto, to su lepe vesti - udajem se za čoveka svog života. Žao mi je što moj tata nije upoznao Stefana. Jako sam srećna s njim i mislim da je to i više nego dovoljno. Ne plašim se braka, već živimo zajedno. Pripreme za venčanje su skoro završene, sve polako privodimo kraju. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme "Koči", koju ću promovisati ovih dana, a pevaću je i na svom venčanju - rekla je Marija.

Inače, Marijin budući suprug nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima. S druge strane, Džejeva ćerka je završila školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao, radila je i u pozorištu, a talenat za pevanje je nasledila od oca, pa je odlučila da se oproma i u muzičkim vodama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike