Kako je Majli Sajrus upoznala Maksa: Za mene je to bio sastanak naslepo, za njega baš i nije!

19.05.2023

14:10

0

Šuškanja o njihovoj vezi počela su još krajem 2021. godine

Kako je Majli Sajrus upoznala Maksa: Za mene je to bio sastanak naslepo, za njega baš i nije!
Majli Sajrus i Maks Morando - Copyright Profimedia

Majli Sajrus i Maks Morando upoznali su se tako što su, u neku ruku, otišli na sastanak naslepo. „U neku ruku" iz razloga što za nju to i jeste bilo tako, ali ne i za njega.

- Ugovorili su nam sastanak naslepo - počela je za strane medije Majli, koja je prvi put javno viđena u društvu bubnjara benda „Lilly" u novembru 2021. godine na „Gučijevoj" reviji (Love Parade) u Los Anđelesu.

- U stvari, za mene je to bio takav dejt, za njega baš i nije. Pomislila sam: Najgore što može da se desi je da se pokupim i odem - naglasila je u razgovoru za britansko izdanje „Voga".  

Mesec dana kasnije, fotografisani su iza kulisa specijala kojeg je snimala za NBC, „Miley's New Year's Eve Party". Držali su se za ruke i igrali zajedno.

Zatim, u martu 2023. viđeni su ponovo u javnosti - na „Versačeovoj" reviji u Los Anđelesu. U to vreme, takođe, ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju s promo žurke za njen album „Endless summer vacation". S njim je, inače, sarađivala na numerama „Handstand" i „Violet chemistry".

Ko je Maks Morando?

Pevačica Majli Sajrus i bubnjar Maks Morando najpre su pokrenuli glasine da su zajedno krajem 2021. Međutim, tek iduće godine u martu „Entertainment Tonight" dobio je i potvrdu da je tako - od insajdera koji je naglasio da par nikako ne želi da se preterano eksponira u javnosti.  

Pre nego što se pridružio četvoročlanom rok bendu „Lilly", Morando je od 2015. do 2018. svirao sa „The Regrettesima", pa čak i nastupao u okviru „Conana" 2017. Sa Majli ima dosta zajedničkih prijatelja i dobro ju je znao odranije.

Majli Sajrus i Maks Morando, Profimedia
 

Uprkos raznim glasinama, onda i fotografijama na kojima se ljube, par je potvrdio romansu tek u martu 2023, a prijatelji i porodica ogromna su im podrška, piše tamošnja štampa.

Dodelila mu poseban zvuk!

Tokom intervjua za britanski „Vog", Maks je pozvao Majli telefonom, a ona je znala da je on jer ima „poseban zvuk za njega". U pitanju je „Tyrone" od Erike Badu.

- Ja to zovem „rington s*ksi dečka" - istakla je tada vidno raspoložena pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike