Sve što treba da znate o devojci Bruna Marsa: Džej Lo ju je proslavila, a ovaj hit napisan je zbog nje! (FOTO)

25.01.2023

06:45

0

U vezi su od 2011. godine, ali još uvek i ne razmišljaju o braku

Sve što treba da znate o devojci Bruna Marsa: Džej Lo ju je proslavila, a ovaj hit napisan je zbog nje! (FOTO)
Džesika Kaban i Bruno Mars - Copyright Profimedia

Bruno Mars poznat je po brojnim ljubavnim pesmama. Pojedine njegove balade mnogima i posle nekoliko slušanja mogu da izmame suze, dok privatno pevaču već godinama cvetaju ruže u ljubavi - sa modelom Džesikom Kaban.

Par se upoznao u jednom restoranu u Njujorku, još 2011. godine. Svoju vezu uglavnom čuvaju podalje od očiju javnosti, pa njihove fotografije sa članovima porodice ili rođendanske objave uvek sve obraduju.

U oktobru 2022, kada su proslavljali deceniju ljubavi, lepotica je putem svog Instagrama poručila:

- Ovo je s našeg prvog, zajedničkog putovanja. Pre deset godina - pa pokrenula pravu lavinu komentara, mahom komplimenata.

 

 

Ko je Džesika Kaban?

Dan-danas, ova lepotica „stoji" kao pevačeva najveća podrška. Vremenom, rešila je i da se odseli iz rodnog Harlema i ode kod Bruna, u Los Anđeles, ne bi li mu bila bliže. Tu i sada žive sa svojim psom Džeronimom.

 

 

Inače, kao model se proslavila zahvaljujući Dženifer Lopez. Pevačica ju je bila unajmila kada je trebalo da prezentuje svoju „Sweetface" kolekciju. Sa druge strane, prva je pobednica šoua „Model Latina", a agencija u koju je tada otišla je i dalje njena „kuća".

Inspiracija

Iako uglavnom ćute o svojoj vezi, Mars je jednom prilikom ispričao kako ga ona najviše inspiriše. Pesmu „When I was your man" napisao je tokom teškog perioda, na primer, kada je njihova veza bila na testu. Iako nikada nisu raskidali, numera je napisana kao za bivšu. Trenutno, inače, hit je u fokusu zbog „Flowers" od Majli Sajrus, a OVDE možete pročitati zašto.

Profimedia
 

Kabanova se, pak, oprobala i kao glumica. Pojavila se u seriji „Jane the Virgin" u ulozi Sonje. Takođe, 2016. godine izbacila je svoju liniju kupaćih kostima, ali nije poznato da li se time i dalje bavi. Instagram stranica radnje nije apdejtovana od juna 2020.

Venčanje, da ili ne?

Iako su „po holivudskom vremenu" Džesika i Bruno čitav jedan život zajedno, ne žure da jedno drugom izgovore sudbonosno „da". Upitan baš na tu temu pre nekoliko godina, pevač je uzviknuo za tamošnje medije:

- O, Bože! Ona mi je najbolji prijatelj, moja stena. Šta je tu loše? Mi smo, prosto, srećni.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike