Sestra Majli Sajrus je prošla pakao zbog zavisnosti od antidepresiva: Želela sam da se uklopim uz dečka

06.07.2022

13:04

0

Ona je ispričala da je već sa 18 godina prvi put uzela sedativ

Sestra Majli Sajrus je prošla pakao zbog zavisnosti od antidepresiva: Želela sam da se uklopim uz dečka
profimedia-0703576562 - Copyright Profimedia

Sestra pop zvezde Majli Sajrus, Noa, bila je zavisna od leka Ksanaks, te je u ispovesti ispirčala s kojom borbom se suočila.

Ona je na razne načine pokušavala da se oslobodi zavisnosti, a govoreći za „Rolling Stone“ magazin, mlađa sestra pevačice izjavila je da je prvi put krenula da koristi ovaj lek, antidepresiv, kada joj je bilo osamnaest godina. Od tada, pa do sada, svoje 22. godine, prošla je kroz mnogo toga.

- Moj dečko u to vreme, kada sam imala 18 godina, bio je prva osoba koja mi je dala Ksanaks, i to je postao način da se povežemo - rekla je Noa, ističući da je smatrala da svi koriste ove ovu vrstu lekova.

Profimedia
Majli Sajrus

- Mislim da sam samo želela da se uklopim uz njega. Mislila sam da je kul i da svi koriste antidepresive. Kada sam shvatila da mi taj lek omogućava da se osećam lagodno i da ne budem pod stresom, bilo je kasno, postala sam zavisna - rekla je ona.

Noa se prisetila trenutka u kojem je toliko bila drogirana da nije mogla da uradi intervju koji je prethodno bio zakazan.

- Glava mi je padala, oči su mi se sklapale, nisam mogla da govorim lepo - ispričala je ona.

Kaže da je u avgustu 2020. godine preminula njena baka, a ona je sve vreme koristila Ksanaks i nije mogla da bude uz svoju porodicu.

- Trebalo mi je vreme da prestanem da koristim Ksanaks i da prođem kroz period anksioznosti i depresije koji je usledio. Muzika mi je pomogla da se oporavim - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike