„Osećala sam da će nešto da se desi..." Majka pokojnog Rašida Sakića neutešna: Ode jedna mladost

16.05.2023

14:25

2

Velidi Milikić tužne vesti javio je mlađi naslednik

„Osećala sam da će nešto da se desi..." Majka pokojnog Rašida Sakića neutešna: Ode jedna mladost
Rašid Sakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Velida Milikić, majka Rašida Sakića, ne prestaje da plače za sinom koji je preminuo u KZP u Sremskoj Mitrovici. Tužne vesti nedavno javio joj je mlađi naslednik, a kako je istakla za jedne medije, predosećala je da će nešto da se desi. Velida, između ostalog, sumnja i da joj je Rašid otrovan, te da je zbog toga umro. Od bola više ne zna šta će sa sobom.

Uzrok smrti Sakića (45), inače, još uvek nije poznat.

- Ne znam šta da vam kažem, teško mi je jako. Mlađi sin mi je javio pre deset minuta da je Rašid preminuo. Njemu je to neko javio, znate kako već to ide. Ili je otrovan ili se nešto desilo, ne znam, ne znam. Sumnjam, a ne znam šta da vam kažem - ponavljala je za „Kurir" Vileda, pa je nastavila o tome kako je predosećala najgore, vremenom više nego što je to činila pre.

„Uvek sam o tome razmišljala..."

- Osećala sam da će se nešto desiti. Oduvek je imao neke probleme, oduvek sam razmišljala da li će ga neko ubiti. Eto, on je bio za sve dobar samo za sebe nije. Nisam dobro zdravstveno imam operaciju kičme i sada kad mi je sin javio ne znam kako ću sa bolom. Ne znam ni gde će sahrana biti. On ima sina u Loznici i ženu. Šta će sad da bude ne znam - govorila je neutešna majka, koja sa suprugom pokojnog pevača, Sabinom, te njenom ćerkom Đulkicom nije u kontaktu.

- Nikada se sa Sabinom nisam čula. Niti smo u dobrom odnosu. Otkako sam se rastala sa Sinanom svako je krenuo na svoju stranu. Ćelu su othranili baba i deda. Verujte da nije imao nikakvu zaštitu od oca, ma, ni od koga - tvrdi ona, koja se zatim prisetila poslednjeg razgovora s umrlim naslednikom.

Sinan Sakić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bilo je to kada je tek stigao u zatvor u Mitrovicu. Pre toga je bio u Sarajevu i bili smo u kontaktu. Živeo je sa nekom curom. Pobegao je iz bolnice, jer je imao nanogvicu. Ode jedna mladost - zaključila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike