Karleuša žestoko isprozivala Cecu: Ostavila surov komentar ispod intervjua Ražnatovićeve! (FOTO)

17.05.2023

21:55

0

Estradnom ratu se ne nazire kraj

Karleuša žestoko isprozivala Cecu: Ostavila surov komentar ispod intervjua Ražnatovićeve! (FOTO)
Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović nedavno se pojavila na jednoj prestoničkoj modnoj reviji, a tom prilikom okupljenim medijskim ekipama dala je intervju, u kom je između ostalog pričala o drugom unuku Krstanu i trudnoći Anastasije Ražnatović, zbog čega je neizmerno radosna.

- Dobila sam drugog unuka Krstana! Sada čekamo Anastasijinu i Nemanjinu princezu. Ne postoji ništa lepše u našoj porodici nego da se rađaju deca - istakla je Ražnatovićeva.

Ekipa "Toxic" televizije i emisija "DeToxic" na svom zvaničnom Instagram nalogu objavili su isečak iz Cecinog intervjua, oslovivši je sa "najveća balkanska zvezda". To se nikako nije dopalo njenoj dugogodišnjoj estradnoj rivalki - Jeleni Karleuši, koja nije odolela da u komentaru potkači Cecu.

- Kako bre najveća balkanska zvezda kojoj je ulaz u pola tih zemalja zabranjen?! Dokle ćete više pisati laži i gluposti?! Pa pogledajte šta vam narod u komentarima piše? Dosta više favorizovanja kriminalaca - napisala je Jelena ispod pomenutog rilsa.

Podsetimo, Cecin i Jelenin sukob datira još iz devedesetih godina kada je Jelena gostovala u popularnoj "Minimaksoviziji" zajedno sa Cecinim pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom. Tada je, kako je Karleuša svojevremeno ispričala, između njih dvoje došlo do sukoba. Pokojni Minimaks je navodno tada stao u Karleušinu odbranu, a detalji nisu poznati. 

Sukob je kasnije prerastao u višegodišnji estradni rat, a Ceca i Jelena su godinama u sudskom procesu, kom se ne nazire kraj.

ATAImages/ Antonio Ahel/G.G.
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike