Ceca Ražnatović se vratila na Tviter: Odmah su joj postavili pitanje od kog ludi! (FOTO)

16.05.2023

21:13

0

Ovome se nije nadala

Ceca Ražnatović se vratila na Tviter: Odmah su joj postavili pitanje od kog ludi! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Ceca Ražnatović svojevremeno je bila aktivna na raznim društvenim platformama, od kojih danas aktivno koristi samo Instagram, gde sa svojim fanovima redovno deli aktuelnosti iz svog života i obaveštava ih o novim projektima.

Ceca je svojevremeno bila veliki ljubitelj Tvitera, kom se pridružila još 2012. godine kada je pomenuta društvena platforma doživela ekspanziju na ovim prostorima. Danas je za njene pratioce tamo usledilo iznenađenje.

Naime, Ceca se nakon nekoliko godina ponovo oglasila na Tviteru i obavestila svoje fanove o povratku na "Tviter scenu".

Ražnatovićevu su fanovi jedva dočekali na lajni, komentari su se samo nizali, a jedan fan joj je postavio pitanje od kog joj se inače diže kosa na glavi.

Naime, pevačicu su sačekala pitanja o novom albumu, koji najavljuje od 2016. godine, kada je izdala svoj poslednji studijski album "Autogram". 

- Vratila sam se, a vi kako ste - napisala je Ceca uz fotografiju kojom je najavila novu epizodu svog dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show", koji će se ubuduće emitovati u novom terminu.

- Tu smo, orni da urgiramo da izdaš album - odgovorio joj je fan.

 

Printscreen/Twitter
Cecu fanovi dočekali na Tviteru

Inače, Ceca se ranijih godina u tvitovima oglašavala o bitnim dešavanjima u Srbiji, sportskim dostignućima, demantovala je pojedine medije i najavljivala nastupe. Spekuliše se da se u pevačicinom studiju "krčka" nešto novo, budući da se odlučila na ovaj potez posle toliko godina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike