Karleuša zgrožena govorom psihologa koji traži da se dečak K.K. oslobodi i vrati u školu: Da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo!

06.05.2023

11:21

6

Jelena nije ostala imuna na doktorove reči, kao ni široki auditorijum

Karleuša zgrožena govorom psihologa koji traži da se dečak K.K. oslobodi i vrati u školu: Da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Psiholog sa Instituta za primenjenu humanistiku, Aleksandar Fatić, šokirao je javnost Srbije kada je uživo u programu jedne televizije tražio puštanje na slobodu K.K. (13) koji je ubio osmoro đaka i čuvara škole "Vladislav Ribnikar", ranio šest učenika i nastavnicu i celu zemlju zavio u crno.

Zahtev za puštanja ubice na slobodu u policiji iznela je i dečakova majka.

Povodom Fatićevog skandaloznog govora, oglasila se i Jelena Karleuša, koja danima koristi svoj uticaj i na Instagramu objavljuje stavove o novonastaloj situaciji.

Nakon što je istakla da je pravo vreme da se vrati smrtna kazna, izrevoltirana Fatićevim izlaganjem, Jelena je žestoko prokomentarisala nemili događaj i dodala da dečak K.K. nikako ne sme biti oslobođen.

- Uvek sam bila za slobodu govora i medija, ali ovakva sloboda je vređanje zdravog razuma, vređanje ubijene dece i vređanje čitave Srbije. Ko bre da se vrati u škole? Masovni ubica? Šta da rade sa njim, da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo, bre! Pucao je deci u glavu. Ciljao je u glavu i srce i nije promašivao. Isplanirano, hladno i mirno. Dete? Kakvo bre dete? On je monstruozni ubica koji je Srbiju zavio u crno! Treba u ludačkoj košulji i tapaciranoj sobi da provede čitav život moleći da ga ne puste, jer ima puno onih koji će posvetiti svoj život osveti koju zaslužuje kao primarna meta i jedini na spisku za odstrel - napisala je Karleuša na svom Instagramu.

Inače, Jelena Karleuša je zbog velike tragedije otkazala koncert u Podgorici, a fanovima koji su kupili karte izvinila se i obećala je druženje u novom terminu.

Danas se održava sahrana deset žrtava iz dva stravična masakra, a građani širom Srbije pale sveće, polažu cveće i ostavljaju razne predmete uz želju da se tragedije više nigde i nikada ne ponove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike