Zlata Petrović se popela na sto na svadbi kod Đanijevog sina: Žena sela ispred nje i počela da se krsti i plače (FOTO)

16.05.2023

23:00

0

Izvedbom svog hita usijala atmosferu

Zlata Petrović se popela na sto na svadbi kod Đanijevog sina: Žena sela ispred nje i počela da se krsti i plače (FOTO)
Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Folker Radiša Trajković Đani juče je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića, koji se u popodnevnim časovima zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Minji Trajković, u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Nakon crkvenog venčanja, Trajkovići su u jednom prestoničkom hotelu okupili rodbinu i prijatelje, a slavlje je trajalo do jutra. Pola estrade se okupilo na svadbi, a sudeći po snimcima na Instagramu, najveselija gošća bila je Zlata Petrović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović i Jovan Pejić sa devojkom

Zlata je na slavlje došla u pratnji mlađeg sina Jovana Pejića i njegove nove devojke, kojom je pevačica inače oduševlje, posebno jer je rak u horoskopu kao i ona.

Sin Jovan ju je tokom večeri usnimio na stolu, dok je pevala gostima i uzimala bakšiš, a prizor je nasmejao javnost. Zlatu je ponela atmosfera, te ju je dodatno zagrejala izvednom svog velikog hita "Učinilo vreme svoje", što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Zlatina izvdba posebno je ganula jednu gošću, koja se sve vreme krstila, veselila i davala bakšiš. Gospođu je toliko pogodila pesma, da je u jednom momentu sela ispred Zlate i počela da plače.

Petrovićeva je tada čučnula i zapevala joj na "uvce" refren, a ostali gosti su emotivnoj ženi dodavali maramice da obriše suze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike