Anđelka Prpić sa stomakom do zuba pokazala krevetac za bebu, a Kilibarda otkrila kako provode slobodno vreme pred porođaj (FOTO)

16.05.2023

22:20

0

Marko i glumica broje sitno do dolaska novorođenčeta

Anđelka Prpić sa stomakom do zuba pokazala krevetac za bebu, a Kilibarda otkrila kako provode slobodno vreme pred porođaj (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright Instagram printscreen/andjelkap

Trudnoća Anđelke Prpić krajem prošle godine digla je veliku prašinu u javnosti, kada se saznalo da glumica čeka bebu sa bivšim venčanim kumom i nekadašnjim najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka se odlično snašla sa tračevima i napisima u medijima, te se nije mnogo osvrtala na pežorativne komentare. Ona i njen izabranik Marko sada broje sitno do porođaja i nestrpljivo iščekuju dolazak novorođenčeta.

Njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Marija Kilibarda, sada je objavila selfi sa Anđelkom i pokazala kako provode slobodno vreme.

Instagram printscreen/kilimara
Anđelka Prpić, Anja Mandić i Marija Kilibarda

Naime, Marija Kilibarda, Anja Mandić i Anđelka Prpić ispozirale su u ležernom izdanju i bez trunke šminke, a posebnu pažnju privukao je Anđelkin trudnički stomak koji se ocrtavao više nego inače.

- Četiri musketara - napisala je Kilibarda.

Anđalka je na svom Instagramu nedavno objavila i interesantnan video, gde je pokazala kako provodi vreme u toplini porodičnog doma. Nedugo zatim stigoa joj je i krevetac za novorođenče, čime se odmah pohvalila, a prizor je raznežio njene pratioce.

Kako izgleda krevetac u kom će boraviti Markova i Anđelkina beba, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, Anđelka se od bivšeg supruga Daria Prpića zvanično razvela pre dve godine, sa njim ima sina Jakšu. Glumica nije davala izjave za medije, a šuškalo se da i sada čeka dečaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike